Β. Παπαδόπουλος: Τα κόμματα της αντιπολίτευσης να μην προκαλούν για το κούρεμα

Ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος, σε γραπτή του δήλωση, κάλεσε τα κόμματα της αντιπολίτευσης να μην προκαλούν σε σχέση με το κούρεμα καταθέσεων.

«Αυτοί που σήμερα θα έπρεπε να απολογούνται στον κυπριακό λαό επειδή απέρριψαν την πρόταση του πρώτου Eurogroup τον Μάρτιο του 2013 που προνοούσε εφάπαξ φορολογία επί όλων των καταθέσεων της τάξης του 9,9% για καταθέσεις πάνω από 100 χιλιάδες ευρώ και 6,7% για καταθέσεις από 20 χιλιάδες μέχρι 100 χιλιάδες ευρώ, δηλαδή τόκους δύο ετών, τολμούν τώρα να επικρίνουν κιόλας για το κούρεμα των καταθέσεων που επακολούθησε της δικής τους απόφασης», αναφέρεται.

Δυστυχώς για αυτούς, προσθέτει, ο κυπριακός και κρίση και μνήμη διαθέτει και το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν είναι να μην τον προκαλούν.

Δειτε Επισης

Επιμένουν να ρίχνουν ευθύνη στην ΚΔ για τις αγωγές εναντίον σφετεριστών ε/κ περιουσιών οι τ/κ πολιτικοί
Ολοκληρώθηκε το Ημερολόγιο Συναντήσεων Υψηλού Επιπέδου Προεδρίας ΕΕ
Στήριξη υποψηφιότητας Τατάρ και από τ/κ ΔΚ για τις «προεδρικές»
Ούτε καν φωτογραφία με τον Πρόεδρο δεν θέλει ο Τατάρ-Λέει «όχι» σε κάθε συζήτηση και τον χαρακτηρίζει «αναξιόπιστο»
Φιντάν: Η ΕΕ δεν θέλει να αποδεχθεί την πραγματικότητα ότι η «τδβκ» είναι κράτος
Στην Ολομέλεια 33 νομοθετήματα για εκλογικές διαδικασίες
Βγαίνουν παραπονεμένοι οι Τούρκοι για SAFE-Εκφράζουν απογοήτευση για τις περιοριστικές ρυθμίσεις
Τη διάσκεψη προέδρων των Επ. Γεωργίας μεσογειακών κοινοβουλίων ΕΕ φιλοξενεί η Βουλή
Μέχρι 31 Αυγούστου οι αιτήσεις για εθελούσιο επαναπατρισμό οικογενειών στη Συρία-Επέστρεψαν 2.400
Ευελπιστεί ότι θα υπάρξουν καλά αποτελέσματα για τον Ιούλιο η Ολγκίν