Οι μηχανές ξεκινούν για την 17η Διαδρομή Αγάπης

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις  "ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑ ΕΥΧΗ" διοργανώνει και φέτος την 17η διαδρομή αγάπης, με την συμμετοχή οργανωμένων μοτοσικλετιστών από σήμερα ( σήμερα στα σχολεία και αύριο κανονικά σε όλη την Κύπρο) μέχρι τις 19 Μαρτίου 2017

Οι μοτοσυκλετιστές είναι πανέτοιμοι να γεμίσουν την Κύπρο με «θόρυβο» για την καθιερωμένη φιλανθρωπική πορεία του Συνδέσμου.

Ο στόχος της πενθήμερης πορείας μοτοσικλετιστών είναι διπλός: η ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τα πολλαπλά προβλήματα του παιδικού καρκίνου και η οικονομική ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου του «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».
 
 
 
 
 
 
 
 

Παράλληλα οι εθελοντές μοτοσικλετιστές θέλουν να περάσουν το δικό τους μήνυμα: αγάπη για το σωστό μοτοσικλετισμό και αγάπη για τον πάσχοντα συνάνθρωπο.          

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή, 15, 16, 17 Μαρτίου, η πορεία θα καλύψει σχολεία και το Σάββατο και την Κυριακή, 18 και 19 Μαρτίου, Δήμους και Κοινότητες σε όλες τις επαρχίες. Η πορεία διεξάγεται με τη συνεργασία δικυκλιστών της Ομάδας «Ζ» της Αστυνομίας.
 
Διαβάστε :Ας κάνουμε τα όνειρα των καρκινοπαθών παιδιών πραγματικότητα

Η επίσημη εκκίνηση της Διαδρομής Αγάπης θα δοθεί από τον Υπουργό Υγείας κ. Γιώργο Παμπορίδη, το Σάββατο, 18 Μαρτίου, στις 8.30 το πρωί, από το Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης, στην Τάφρο Ντ’ Αβίλα, στη Λευκωσία.
 
Ο κ. Παμπορίδης θα συμμετάσχει με τη μοτοσυκλέτα του.

Κατά τη διάρκεια της «Διαδρομής Αγάπης» οι μοτοσικλετιστές και οι εθελοντές του «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» θα σταθμεύουν σε πόλεις και χωριά, όπου εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Εκκλησίας, συνεργατικών ιδρυμάτων, σωματείων, εταιρειών καθώς και άτομα, θα μπορούν να κάνουν τις εισφορές τους σε εντεταλμένα μέλη του Συνδέσμου.   
 
« Ο σκοπός μας είναι από την Τετάρτη έως και την Κυριακή να μαζέψουμε από διάφορα μέρη και περιοχές της Κύπρου μας όσα περισσότερα χρήματα τα οποία θα πάνε στο ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑ ΕΥΧΗ.
 
Αυτές τις μέρες θα γυρίσουμε όλες τις επαρχίες και δίπλα μας φυσικά θα είναι όλος ο κόσμος, με την σημαντική στήριξη της Αστυνομίας Κύπρου . Καλούμε όλο τον κόσμο να ακούσει τον «θόρυβο» από τις δικές μας καρδιές για τα παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις» δήλωσε στο HealthNews ο πρόεδρος του Chopper Club
 

Πορεία με Βέσπα

Παράλληλα την Κυριακή 19 Μαρτίου ο «θόρυβος» των οδηγών , θα δυναμώσει,  αφού θα συμμετάσχουν στην πορεία αγάπης με το δυναμικό παρόν τους και οι Βέσπα.

Όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε το χαμόγελο στα πονεμένα πρόσωπα των μικρών μας συνανθρώπων που υποφέρουν.
Κανένα όνειρό τους να μην είναι άπιαστο.    

Για πληροφορίες στα τηλέφωνα: 22311277, 99448723.