Ο Matthew Zorpas στο «9ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου»

Με επενδύσεις δισεκατομμυρίων ετησίως, το Ηλεκτρονικό Εμπόριο στέφεται αδιαμφισβήτητα ο βασιλιάς στον ευρύτερο κλάδο του. Ένας βασιλιάς, ο οποίος φαίνεται να έχει όλα τα φόντα, τα μέσα, αλλά και τη διάθεση να παραμείνει στο θρόνο του. Η CYTA παρουσιάζει το «9ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου» την Τρίτη 21 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία. Εσύ θα απουσιάζεις;!

Σε όποιον κλάδο κι αν ανήκεις, όποια θέση-κλειδί κι αν κατέχεις στην επιχείρησή σου, σε όποιον εν δυνάμει πελάτη κι αν απευθύνεσαι, είτε είσαι μικρός είτε μεγάλος «παίκτης» της αγοράς σε τοπικό ή διεθνές επίπεδο, μπορείς να γίνεις ακόμη πιο σημαντικός, δυνατός, πετυχημένος, με πιστούς πελάτες, μεγαλύτερες παραγγελίες, εύστοχο προφίλ και καλύτερη οργάνωση. Το «Συνέδριο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο 2017» μιλά στη γλώσσα του σύγχρονου επιχειρηματία, προσφέρει απαραίτητα εργαλεία, μυστικά κι εμπειρία για ανταγωνιστική αυτοπροβολή και κερδοφορία.
 

Τι συμβαίνει, όμως, όταν το Ηλεκτρονικό Εμπόριο διασταυρώνεται με το Blogging; Πώς αλληλεπιδρούν τα συγκεκριμένα πολύ δυναμικά στοιχεία και ποιο το αποτέλεσμα; Ο Matthew Ζορπάς, ιδρυτής του thegentlemanblogger.com, μιλά στο Συνέδριο και παρουσιάζει τη θεματική A Perspective on the Current and Future of Digital Targeting. Blogging: Wave of a better Future?”.

Ο Matthew Ζορπάς είναι creative consultant με έδρα το Λονδίνο. Έχει σπουδάσει Δημόσιες Σχέσεις στο London College of Communications, με μεταπτυχιακές σπουδές Global Media and Communication στο London School of Economics. Ίδρυσε το TheGentlemanBlogger τον Ιούλιο του 2012 και έκτοτε, συνεργάστηκε με πασίγνωστες μάρκες, όπως οι Cartier, Chopard, Gucci, IWC, Dolce & Gabbana, Cadillac, MINI Clubman and Coach. Επιπλέον, είναι το πρόσωπο της Gianfranco Ferré Fragrance στην παγκόσμια καμπάνια του 2016.

Ο κ.Ζορπάς αναγνωρίστηκε ως ένας από τους πιο καλοντυμένους κυρίους στη Βρετανία από το περιοδικό “Esquire”, UK, το 2010, ενώ το “GQ” Ταϊβάν τον χαρακτήρισε ως έναν από τους πιο εκλεκτά ντυμένους άνδρες στον κόσμο, για το 2013. Πρόσφατα, το βρετανικό “GQ” τον συμπεριέλαβε μέσα στους “10 best dressed men” του Ιnstagram και του έχει παραχωρήσει ρόλο κριτή στα βρετανικά “GQ Grooming Awards 2017”.
 

Διδάσκει Luxury Management και Digital Marketing σε έγκριτα πανεπιστήμια, όπως είναι το Istituto Marangoni, ενώ έχει παρουσία και στα ιδρύματα London College of Fashion, Regents College, Winchester School of Arts και στο βραζιλιάνικο PUC-rio.
 

Το «Συνέδριο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο 2017» παρουσιάζει μέσα από πρακτικά παραδείγματα, τις τάσεις, εξελίξεις και τα εργαλεία που χρειάζεται ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σήμερα, ώστε να μπορέσει να διακριθεί όχι μόνο σε τοπικό, αλλά και σε διεθνές επίπεδο. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου αναλύονται θέματα, όπως:

  • Global & Local Trends: Ό,τι συμβαίνει σήμερα στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο, σε τοπικό αλλά κυρίως σε παγκόσμιο επίπεδο
  • Το Περιεχόμενο είναι η Βιτρίνα σου: Στόχευσε καλά, Φτάσε ψηλά
  • Κράτα το Ενδιαφέρον του κοινού σου Αμείωτο: Συνεχής παρουσία με συνέπεια
  • Εξυπηρέτηση Πελατών: Μια πονεμένη ιστορία…
  • Ψηφιακή Εμπειρία 5 Αισθήσεων: Προσωποποιημένα, Μοντέρνα, Αξιόπιστα
  • Παραγγελίες, Πληρωμές, Αποστολές: Είναι τόσο δύσκολο τελικά;

Για το αναλυτικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ:
http://www.imhbusiness.com/el/9-e-commerce-conference
Οργάνωση: ΙΜΗ
Κύριος Χορηγός: CYTA
Χορηγός: G.A.P Vassilopoulos Group, JCC Payment Services, Powersoft
Χορηγοί Επικοινωνίας: Alpha Κύπρου, Περιοδικό InBusiness, Περιοδικό Gold, ΡΕΠΟΡΤΕΡonline
Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές, επικοινωνήστε στο τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
 

Δειτε Επισης

Η οικονομία και το κόστος ζωής οι κύριοι λόγοι που ψήφισαν οι Κύπριοι στις φετινές ευρωεκλογές
Δέσμευση Βουλής για εκσυγχρονισμό νομοθεσίας για ευημερία των ζώων
Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα Κύπρου για εγγραφή κουμανδαρίας σε Διεθνή Κατάλογο UNESCO
Tο Βέλγιο στέλνει στρατιώτες στην Κύπρο για τον επαναπατρισμό υπηκόων του από το Λίβανο
Βίντεο από την άφιξη του C-130 με τους 38 Κύπριους-Συνεχίζει την παροχή προξενικής αρωγής το ΥΠΕΞ
Πράσινο βουλής για εκσυγχρονισμό της νομοθεσίας στον διορισμό επί δοκιμασία/αφυπηρέτηση διοικητικών του ΠΚ
Διαμαρτυρία ΕΚΥΣΥ έξω από το ΥΠΟΙΚ-Εγκρίθηκε υπόμνημα προς τον ΠτΔ
Πάνω από τις μισές πισίνες στην Κύπρο δεν έχουν άδεια λειτουργίας-Ζητά εκσυγχρονισμό η Βουλή
Επαναπατρίστηκαν 38 Κύπριοι από το Λίβανο-Προσγειώθηκε στη Λάρνακα το C-130
ΠτΔ: Προσήλωση για συνεργασία για ισότιμη απόλαυση δικαιωμάτων