Οι ετήσιες απολαβές στο νέο συμβόλαιο του Νικόλα Ιωάννου

Στον «Αρχάγγελο» μέχρι το Μάη του 2021 «έδεσε» τον Νικόλα Ιωάννου ο ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» για άλλη μια φορά- το έκαναν λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2016 με τους Σωτηρίου και Αρτυματά- φρόντισαν από νωρίς να εξασφαλίσουν μακροχρόνια συνεργασία με έναν εξελίξιμο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της ομάδας.
 

 
Στις 3 Ιουνίου 2016 ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωνε την επέκταση της συνεργασίας με τον Νικόλα Ιωάννου μέχρι το 2019 ενημερώνοντας συνάμα για μείωση στις απολαβές του.
 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΕΠΟΡΤΕΡ ο μισθός του «Νικ», όπως τον αποκαλούν στον «Αρχάγγελο» ήταν 75 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο και μειώθηκε το περασμένο καλοκαίρι κατά δέκα χιλιάδες.
 
Οι εμφανίσεις του Νικόλα Ιωάννου το τελευταίο δίμηνο με τον ΑΠΟΕΛ και η καθιέρωση του στο αρχικό σχήμα δεν πέρασαν απαρατήρητες από την επιτροπή προγραμματισμού και τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, που άμεσα επιβράβευσε τον 21χρονο αμυντικό με επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2021 και διπλασιασμό των αποδοχών του!
 
 
 
Από τη νέα σεζόν (2017/18) οι απολαβές του Νικόλα Ιωάννου θα είναι ελαφρώς πιο κάτω από τις 140 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο, καθώς το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε για την τετραετία 2017-2021 προνοεί συνολικές αποδοχές 550 χιλιάδες ευρώ.
 
Ο ΑΠΟΕΛ απέδειξε εμπράκτως στον Νικόλα Ιωάννου πόσο ποντάρει στην εξέλιξη του, καθώς του πρόσφερε συμβόλαιο μόλις 20 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο πιο χαμηλό από τον Πιέρο Σωτηρίου που είναι αυτή τη στιγμή το πιο «καυτό» όνομα του κυπριακού ποδοσφαίρου και μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο στα χέρια του ΑΠΟΕΛ και αγωνίζεται ως επιθετικός η τιμή τω οποίων είναι πάντα πιο «τσουχτερή».