Άννα Τσιηφτέ Καζακαίου: Τρέχω ξανά την Τετάρτη με τη "Φλόγα της Γυναίκας"

Eκδήλωση αφιερωμένη  στους αγώνες των γυναικών θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017  στο Παλέ ντε Σπόρ στην Δευτερά, στις 7 στο βράδυ.
 
Η εκδήλωση με την ονομασία "Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ένα όμορφο συναπάντημα  γυναικών", θα δώσει την ευκαιρία σε γυναίκες  κάθε ηλικίας, να αναφερθούν σε μαρτυρίες τους, μέσα από τους  προσωπικούς τους αγώνες , τόσο σε ατομικό όσο και σε ανθρωπιστικό επίπεδο για το κοινό όφελος υπέρ των γυναικών και της κοινωνίας γενικότερα. 

Μέσα από άρθρα, ποιήματα, μαρτυρίες και τραγούδια  θα παρουσιαστεί ο διαχρονικός αγώνας των γυναικών μέχρι σήμερα.

Η όλη εκδήλωση θα αρχίσει με την άφιξη της φλόγας την οποία θα  παραλάβει στις 4.30μμ από το ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ στο Παλαιχώρι  και  θα μεταφέρει στη Δευτερά , η κυρία Άννα Τσιηφτέ Καζακαίου σύμβολο αγωνιστικότητας στην Κύπρο και όχι μόνο, πλαισιωμένη από γυναίκες δρομείς και μέλη του Παλέ Ντε Σπόρ  Δευτεράς,.
 
Η  Άννα  Τσιηφτέ Καζακαίου, μέσα από την σοκαριστική της εμπειρία  όταν βρέθηκε σε κώμα,  κατάφερε να  κερδίσει την ζωή από βέβαιο θάνατο.
Στο τέλος της εκδήλωσης θα γίνει λαμπαδηφορία  στους κεντρικούς δρόμους της Δευτεράς.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για όλες τις γυναίκες. 
 
 

Δειτε Επισης

Αύξηση ποσοστού αιγοπρόβειου βιολογικού γάλακτος στο χαλλούμι ζητούν οι παραγωγοί
Σήκωσε το γάντι η ΥΠΑΝ, απαντά ξανά σε ΟΕΛΜΕΚ-«Το ερώτημα είναι αν έχουμε το θάρρος να προχωρήσουμε»
«Διαφωνώ» είπε στο σχέδιο αξιολόγησης το 91,85% στο δημοψήφισμα ΟΕΛΜΕΚ
Προσεχώς νέα σχέδια επιχορήγησης ηλεκτρικών οχημάτων-Προσπάθεια να επωφεληθούν ευάλωτοι και μεσαία τάξη
Το σκεπτικό του δήμου Λευκωσίας για το άνοιγμα της Μακαρίου-Διασκέδασε ανησυχίες ο Προύντζος
Απόφαση για καθιέρωση ακουστικής αναπηρίας ως μόνιμης για άτομα με κοχλιακό εμφύτευμα
ΒΙΝΤΕΟ: Ανεμοστρόβιλος έπληξε περιοχή στη Λάρνακα-Χαλάζι και έντονες βροχές στη Λευκωσία
Κάλεσμα ΟΚΥπΥ για αναγνώριση ψυχικής υγείας ως ανθρώπινου δικαιώματος
Κρατική χρηματοδότηση 15 εκ. ευρώ διεκδικεί ο ΕΟΑ Λάρνακας λόγω επιπρόσθετου κόστους για αποχευτικό
Εξετάζει πρόταση για έλεγχο επικίνδυνων οικοδομών η Επιτροπή Εσωτερικών