Προειδοποίηση Τσαβούσογλου προς ΕΕ αν συνεχίσει να χρονοτριβεί με τη βίζα

 Αν η Ευρώπη συνεχίσει να χρονοτριβεί στο θέμα της άρσης της βίζας των Τούρκων πολιτών, τότε και η Τουρκία θα κάνει αυτό που πρέπει για τη συμφωνία επανεισδοχής των προσφύγων, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Σε ομιλία του στην Αδριανούπολη, κ. Τσαβούσογλου είπε ότι η Τουρκία μέχρι σήμερα εφάρμοσε μέχρι τέλους τη συμφωνία για τους πρόσφυγες. 

“Βλέπουμε ότι η ΕΕ χρονοτριβεί. Και η δική μας υπομονή δεν είναι χωρίς όρια. Σε αυτό το θέμα οι πολίτες μας περιμένουν κάτι. Η Ευρώπη ας μην χρονοτριβεί στο θέμα της βίζα, αλλιώς θα κάνουμε κι εμείς αυτό που πρέπει”, ανέφερε.

Για την Ολλανδία ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι ούτε επί της εποχής των Ναζί δεν έγιναν τέτοια πράγματα όπως αυτό που έκανε η Ολλανδία, προσθέτοντας ότι η Τουρκία δεν θα μείνει από κάτω και θα κάνει αυτά που πρέπει. Ανέφερε ότι θα συνεχίσουν να λαμβάνουν μέτρα εναντίον της Ολλανδίας χωρίς ωστόσο να έχουν στόχο τους Ολλανδούς πολίτες, οι οποίοι δεν φταίνε σε τίποτα, όπως είπε. 

Δειτε Επισης

Οριακή νίκη των Σοσιαλιστών του Σολτς και μεγάλη άνοδο της ακροδεξιάς δείχνουν τα exit poll
Η αντιπαράθεση με το Ισραήλ είναι πλέον μία μάχη χωρίς τέλος, διαμηνύει η Χεζμπολάχ-Νέα έκκληση των ΗΠΑ για διπλωματική επίλυση της κρίσης
Ο Τραμπ «έκοψε» αναμνηστικά ασημένια 100δόλαρα για την ενίσχυση της καμπάνιας του
Τουλάχιστον επτά νεκροί από νέο ισραηλινό πλήγμα εναντίον σχολείου στη Γάζα
Φρίκη στη Μαλαισία-Πάνω από 350 συλλήψεις για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών
Οι δρακόντειοι νόμοι των Ταλιμπάν «αγγίζουν» πλέον και τους άνδρες-«Αφήστε γένια, μην φοράτε τζιν, μην κοιτάτε άλλες γυναίκες»
Νέες ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο-Τρεις νεκροί, ανάμεσά τους μέλη της Χεζμπολάχ
Λάδι στη φωτιά ρίχνει ο Νετανιάχου-«Χτυπήσαμε τη Χεζμπολάχ με τρόπους που δεν μπορούσε να φανταστεί»
Απορρίπτει κατηγορηματικά εμπλοκή στους παγιδευμένους βομβητές στον Λίβανο ο πρόεδρος του Ισραήλ
Ο υποψήφιος της αριστεράς οδεύει σε προεδρική νίκη στη Σρι Λάνκα