Ο 50χρονος Νίκος Δημόπουλος το θύμα του νέου θανατηφόρου στη Λάρνακα

Θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα τον Νίκο Δημόπουλο 50 χρόνων, από την Ελλάδα κάτοικο Δρομολαξιάς, σημειώθηκε  τα ξημερώματα στο δρόμο Μοσφιλωτής – Ψευδά.  
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 04.15 τα ξημερώματα ενώ ο Νίκος Σιούφτας 34 χρόνων από την Ελλάδα κάτοικος Λάρνακας, οδηγούσε το αυτοκίνητο του στο δρόμο από Μοσφιλωτή προς Ψευδά, έχοντας ως συνεπιβάτη τον Νίκο Δημόπουλο 50 χρόνων κάτοικο Δρομολαξιάς, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε βίαια στο πίσω μέρος φορτηγού αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο στο αριστερό παγκέτο του δρόμου.

Από τη βίαιη σύγκρουση οι δύο επιβάτες εγκλωβίστηκαν στο όχημα τους και απεγκλωβίστηκαν από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
 
Με ασθενοφόρο οι δύο άνδρες διακομίστηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ότι ο Δημόπουλος, ο οποίος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας ήταν νεκρός ενώ ο Σιούφτας φέρει κάταγμα κλείδας και κρατήθηκε για νοσηλεία.
 
Στον οδηγό του αυτοκινήτου που έφερε ζώνη ασφαλείας, διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 94 μιλιγκράμ αντί 22. Ωστόσο λόγω των τραυμάτων του δεν μπορούσε να δώσει τελικό δείγμα αλκοόλης και του λήφθηκε αίμα.
 
Τα ακριβή αίτια του θανάτου του Δημόπουλου θα εξακριβωθούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που αναμένεται να διενεργηθεί αύριο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.
 
Από τη σφοδρή σύγκρουση το αριστερό μπροστινό μέρος του αυτοκίνητου διαλύθηκε.
 
 
 

Δειτε Επισης

Επεισοδιακή καταδίωξη λαθροθηρών κατέληξε σε τροχαίο-Βρέθηκαν λαγοί, φυσίγγια και όπλο στην κατοχή τους
Έφοδος της ΥΚΑΝ σε υποστατικό στο Παραλίμνι-Πωλούσε προϊόντα με ναρκωτικά 25χρονη (pics)
Άφαντος ο 18χρονος οδηγός που παρέσυρε στο θάνατο την 58χρονη-Έρευνες για τον εντοπισμό του
Δεν πρόλαβε να επιστρέψει ο Τατάρ και δυναμιτίζει το κλίμα-«Όχι σε διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας»
«Η μαγκιά είναι όταν πέφτεις, να έχεις τη δύναμη και το σθένος να ξανασηκώνεσαι και να παλεύεις ξανά»
Μεγάλα έργα για επέκταση της τουριστικής περιόδου στο δήμο Παραλιμνίου Δερύνειας-Επαφές για δημιουργία πανεπιστημίου
Ένοχος ο αδελφός του Αγγελή για την απόπειρα φόνου της αδελφής του θύτη-Την έλουσε με βενζίνη, απείλησε να την κάψει
Το «προεκλογικό» τουρ του Τατάρ στη Νέα Υόρκη και τα ερωτήματα για το μέλλον του Κυπριακού
Προσπάθησαν να ξεχελάσουν 62χρονο που προσπαθούσε να πωλήσει την φωτογραφική του μηχανή
ΒΙΝΤΕΟ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην Αραδίππου