Κουγιάλης: Η Πάφος αλλάζει μορφή

Περιοδεία  για δεύτερη μέρα πραγματοποίησε σήμερα στην βροχερή  Πάφο ο Υπουργός  Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Νίκος Κουγιάλης .

Ο κ.Κουγιάλης το πρωί πραγματοποίησε περιήγηση στην αγορά της Πάφου συνοδευόμενος από συνεργάτες του και τον δημοτικό σύμβουλο του Δ.Πάφου Γιώργο Τσιέλεπο.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του ο κ.Κουγιάλης ενημερώθηκε για τα έργα που γίνονται στον Δήμο της Πάφου και ξεναγήθηκε σημειώνοντας πως έχει γίνει μια εξαιρετική δουλειά και η Πάφος αλλάζει μορφή, γίνεται πλέον μια πόλη με υποδομές για να υποδεχθεί ακόμα περισσότερους επισκέπτες ντόπιους και ξένους.

Ο Υπουργός Γεωργίας συνεχάρη τον Δήμαρχο,το Δημοτικό συμβούλιο και όλους όσους έχουν εργαστεί αυτά τα χρόνια για να εξωραΐσουν το ιστορικό κέντρο αυτής της πόλης και ταυτόχρονα επανέλαβε την στήριξη της Κυβέρνησης του Νίκου Αναστασιάδη για όλη αυτή την προσπάθεια που καταβάλλεται, δίπλα στον Δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο.

Εξέφρασε επίσης την ελπίδα ότι τελειώνοντας αυτά τα έργα η πόλη θα πάρει νέα πνοή και θα αναζωογονηθεί ακόμη περισσότερο.

Ο κ.Κουγιάλης είπε ακόμη πως οι εργασίες που έχουν γίνει αναδεικνύουν το χαρακτήρα και την ιστορία αυτής της πόλης, την ιστορία της Πάφου , σημειώνοντας πως η πόλη θα αναζωογονηθεί και θα επωφεληθεί.

Εκτίμησε τέλος πως  τα εισοδήματα των ατόμων που εργάζονται στο παραδοσιακό εμπορικό κέντρο θα σταθεροποιηθούν θα αυξηθούν και η πόλη θα ανθίσει και πάλι.

Aκολούθως ο κ. Κουγιάλης παρακάθισε σε σύσκεψη με τους  κοινοτάρχες  Κοινοτάρχες περιοχής Χλώρακας, Έμπας, Τάλας, Κισσόνεργας, Λέμπας, Ελεδιού στην  αίθουσα πολλαπλής Χρήσης Χλώρακας.

Δειτε Επισης

Ανέγερση νέων σχολείων και κλιματιστικά, οι στόχοι της Σχολικής Εφορείας Λάρνακας
Υποβλήθηκαν 2.841 αιτήσεις στο πλαίσιο του σχεδίου Πολεοδομικής Αμνηστίας
Προανήγγειλε δημιουργία Εθνικού Κέντρου Κλινικής Tεκμηρίωσης ο Δαμιανός-Βρίσκεται στο τελικό στάδιο
Τυχόν αλλαγές στο δρόμο Λευκωσίας Τρόοδους θα οδηγήσουν σε καθυστέρηση 10 χρόνων-Προειδοποιεί ο Βαφέαδης
Πάνω από δύο χιλιάδες πολίτες επισκέφθηκαν το Ιατρείο Ταχείας Διακίνησης του Νοσοκομείου Λευκωσίας,
Επανεξελέγη πρόεδρος ΔΣ ΠΑΣΥΚΙ ο Σωτήρης Κούμας
Νέα κίτρινη προειδοποίηση της Μετεωρολογικής-Στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος την Τρίτη
Άκουσε τις ανησυχίες των βιομηχανιών Λεμεσού ο Παπαναστασίου-Μεγαλύτερα το κόστος ενέργειας και η γραφειοκρατία
Λήγει την Παρασκευή η προθεσμία αιτήσεων για κρατική φοιτητική μέριμνα
Διαβεβαιώσεις ΔΕΑ για συνέχιση προσπαθειών για τους αγνοούμενους-Καμία πληροφορία για κρατούμενους στην Τουρκία