«Δεχθήκαμε γκολ σε μια φάση που δεν γίνεται να χάνουμε την μπάλα»

Με τον τρόπο που έπαιξε στο δεύτερο μέρος η ομάδα, μπορεί να έχει τις πιθανότητες της ανέφερε ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ, Μπόι Βάτερμαν. Σε δηλώσεις του στη μεικτή ζώνη, ο γκολκίπερ των «γαλαζοκιτρίνων» μίλησε για τις ελπίδες πρόκρισης, τις απουσίες που επηρέασαν την ομάδα αλλά και για το συμβόλαιο του που λήγει το καλοκαίρι.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ, Μπόι Βάτερμαν:
 
Για το τι πήγε λάθος σήμερα:
«Χάσαμε αυτό πήγε λάθος».

Για το γκολ:
«Χάσαμε την μπάλα σε ένα χώρο που δεν γίνεται να χάνουμε την μπάλα, κι αυτοί έπαιξαν καλή αντεπίθεση».

Για το αν υπάρχουν ελπίδες:
«Υπάρχει ακόμα ένα ολόκληρο παιχνίδι που μας περιμένει. Δεν είναι καλό αποτέλεσμα να χάνεις 1-0 στην έδρα σου. Όμως αν δούμε τον τρόπο που παίξαμε στο δεύτερο μέρος έχουμε τις πιθανότητές μας».

Για τον επαναληπτικό:
«Πρέπει να κερδίσουμε, όπως κερδίσαμε την Μπιλμπάο εντός με 2-0 μπορούμε να κερδίσουμε και την Άντερλεχτ, εκτός έδρας. Πρέπει να πιστέψουμε σε αυτό. Πρέπει να παίξουμε με το 100% των δυνάμεών μας, κι όχι όπως σήμερα. Σήμερα δεν κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι όμως και πάλι είχαμε ευκαιρίες».


Κατά πόσο επηρέασαν οι απουσίες:
«Δεν θα έλεγα κρίσιμες τις απουσίες μας, γιατί έχουμε πολλούς και διαφορετικούς παίκτες. Μας έλειπαν καλοί παίκτες όμως δεν κουβαλούν μόνο αυτοί την ομάδα».

Για το πρωτάθλημα:
«Είμαστε εδώ για να παίζουμε με το ΑΠΟΕΛ στο υψηλότερο επίπεδο, αυτό είναι το καθήκον μας και για αυτό μας περιμένει η Κυριακή».

Για τους οπαδούς:
«Αυτοί ήταν ότι καλύτερο ζήσαμε απόψε. Δεν είδα ξανά το γήπεδο τόσο γεμάτο, sold out. Οι οπαδοί μας ήταν ότι καλύτερο είχε η βραδιά».

Για το αν θέλει να μείνει στο ΑΠΟΕΛ:
«Θα δούμε. Το συμβόλαιο τελειώνει στο τέλος της σεζόν. Δεν είχαμε επίσημες συζητήσεις ακόμα. Ξέρω πως το ΑΠΟΕΛ είναι ευχαριστημένο με εμένα, εγώ είμαι χαρούμενος που παίζω εδώ αλλά και γενικά με τη ζωή εδώ, οπότε είμαστε σε καλό δρόμο να δημιουργήσουμε κάτι περισσότερο. Ακόμα δεν υπάρχει όμως κάτι επίσημο».