Ανήλικη "έδωσε" τον πατέρα της για παιδική πορνογραφία

Κάποιες πράξεις τις οποίες θεωρούμε απαράδεκτες, δεν τις ανεχόμαστε ακόμη κι αν προέρχονται από ανθρώπους της ίδιας μας της οικογένειάς μας. Τον πατέρα της για παιδική πορνογραφία  βρήκε το θάρρος να καταγγείλει ανήλικη κοπέλα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Ο Φιλελεύθερος".
 
Σύμφωνα με στοιχεία που προκύπτουν από την απόφαση του Ανωτάτου, ο ύποπτος είναι διαζευγμένος και διαμένει με τη μητέρα και την αδερφή του. Μετά τη μαρτυρία της ανήλικης το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αποτάθηκε στο δικαστήριο εξασφαλίζοντας ένταλμα σύλληψης. 
 
Σκοπός, ήταν να εντοπιστούν ηλεκτρονικά δεδομένα που να σχετίζονται με τη διάπραξη αδικημάτων σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού, κατοχή παιδικής πορνογραφίας και αποπλάνηση ανηλίκου.
 
Ο πατέρας, προσέφυγε χτες στο Ανώτατο Δικαστήριο προκειμένου να ακυρώσει το ένταλμα έρευνας το οποίο εκδόθηκε για το σπίτι όπου διαμένει και τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή. Σύμφωνα με την απόφαση του Ανωτάτου, "ανήλικο πρόσωπο, πρώτου βαθμού συγγενείας με τον ύποπτο, κατήγγειλε στην Αστυνομία πως ο αιτητής διατηρεί λογαριασμό στο facebook και ότι μέσω αυτού συνομιλεί με ανήλικα κορίτσια με τα οποία ανταλλάσσει γυμνές φωτογραφίες, παρουσιαζόμενος ως άτομο νεαρότερης ηλικίας και προσκαλώντας ανήλικες να συναντηθούν μαζί του με σκοπό να τις "ψωνίσει". Ήταν η θέση του εν λόγω προσώπου ότι πέτυχε πρόσβαση στον λογαριασμό του αιτητή αφού κατείχε τους κωδικούς πρόσβασης, τους οποίους της είχε δώσει ο ίδιος". 
 
Το Ανώτατο Δικαστήριο, αφού εξέτασε την επιχειρηματολογία υπόπτου προκειμένου να ακυρώσει το ένταλμα σύλληψης, την ακύρωσε. Σε περίπτωση που ισχυρισμοί της ανήλικης ευσταθούν, η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Μεγάλες ποσότητες καπνικών προϊόντων κατασχέθηκαν σε Λάρνακα και Λεμεσό
Ελεγχόμενη η πυρκαγιά σε δύσβατη περιοχή στην επαρχία Πάφου
Δυο πρόσωπα αναζητεί η Αστυνομία για υπόθεσης διάρρηξης κτιρίου
Έκαψε το σπίτι που ενοικίαζε στη Λευκωσία 31χρονος-Καταδικάστικε σε φυλάκιση ενός έτους
Να επιμείνει στην επανέναρξη των διαπραγματεύσεων ανεξαρτήτως τουρκικής στάσης κάλεσε η Αννίτα τον ΠτΔ
Διαψεύδει τον Τατάρ ο Πρόεδρος-«Δεν υπάρχει οτιδήποτε που είναι ανοιχτής ατζέντας»
Δεκαπέντε άτομα ενώπιον του Δικαστηρίου των Βάσεων για παρακολούθηση και παρενόχληση
Τρία πρόσωπα καταζητούνται από την Αστυνομία για διάρρηξη κτηρίου στη Λευκωσία
Σε σοβαρή κατάσταση 31χρονος μετά από τροχαίο στην Λευκωσία-Προσέκρουσε σε δέντρα και εκτινάχθηκε εκτός του οχήματος
Πάνω από 300 σελίδες το πόρισμα του εμπειρογνώμονα για τη Μονή Αββακούμ-«Βλασφημία το βιβλίο»