Το συμβόλαιο του Λέβι και η επιστροφή του Τιμούρ

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης μιλώντας στον Super Sport FM (εκπομπή «Όλα Μάλε») αναφέρθηκε και στο θέμα προπονητή, αφήνοντας να νοηθεί ότι υπάρχει εμπιστοσύνη στο έργο του Ρόνι Λέβι, o oποίος έχει συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά. Τοποθετήθηκε και για τον Τιμούρ Κετσπάγια.
 
Για τον Ρόνι Λέβι: «Περάσαμε ένα μεταβατικό στάδιο με τον Ρόνι Λέβι. Έγιναν κάποιες συζητήσεις για να ακολουθήσει ο ένας τον άλλο. Δουλεύει και είναι ένας καλός προπονητής και έχει πετύχει αρκετά. Έμεινε σε μια περίοδο που η ομάδα ήταν ακέφαλη και πήρε όλο το φορτίο».
 
Αν είναι υπό κρίση: 
«Όχι. Να μην φτάνουμε στα άκρα. Είναι ένας άνθρωπος που στις δύσκολες στιγμές ήταν εκεί. Η Αναγέννηση της Ανόρθωσης οφείλεται και σε αυτόν. Είναι ένας ψυχρός επαγγελματίας προπονητής. Έχει τις δικές του εμμεονές, όπως όλοι. Αγαπά αυτό που κάνει και θέλει την επιτυχία».
 
Για τον Τιμούρ Κετσπάγια: «Ο Τιμούρ είναι τεράστιο κεφάλαιο και θα είναι πάντα Ανορθωσιάτης. Κάποια μέρα θα είναι ξανά στην Ανόρθωση. Υπάρχουν συγκεκριμένα δεδομένα και πρέπει να σεβαστούμε καταστάσεις».