Πολυτραυματισμός από το σκυβαλοφόρο η αιτία θανάτου του άτυχου 53χρονου

Σε πολυτραυματισμό οφείλεται ο θάνατος του Στέλιου Μαυρομίχαλου, 53 χρόνων από τη Λάρνακα, ο οποίος έχασε χθες τα ξημερώματα τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από σκυβαλοφόρο όχημα του Δήμου Λάρνακας, στο παλαιό δρόμο Λάρνακας – Λευκωσίας παρά το εξωκλήσι της Παναγίας της Αιματούσας – Αμπελιών στην Αραδίππου.

Ο 53χρονος ήταν διαζευγμένος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.

Η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου διενήργησε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 53χρονου και αποφάνθηκε ότι ο θάνατος του προήλθε από «πολυτραυματισμό συνεπεία τροχοφόρου οχήματος».

Υπενθυμίζεται ότι χθες γύρω στις 05.20 τα ξημερώματα 48χρονος Ελληνοκύπριος οδηγούσε σκυβαλοφόρο όχημα στον παλαιό δρόμο Λάρνακας – Λευκωσίας με κατεύθυνση από το Κόσιη προς τη Λάρνακα, όταν κοντά στο εξωκλήσι της Παναγίας Αιματούσας στην Αραδίππου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, το σκυβαλοφόρο παρέσυρε τον Μαυρομίχαλο που βρισκόταν στην αριστερή πλευρά του δρόμου, σύμφωνα με την πορεία του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα αυτός να βρει ακαριαίο το θάνατο.

Στον 48χρονο Ελληνοκύπριο οδηγό του σκυβαλοφόρου του Δήμου Λάρνακας έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη. Ο 48χρονος έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος.

Στην κατάθεση του ο οδηγός του σκυβαλοφόρου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ενώ οδηγούσε πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του ο άτυχος Μαυρομίχαλος, ο οποίος φορούσε σκούρα ρούχα γεγονός που, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνέτεινε στην πρόκληση του θανατηφόρου δυστυχήματος.

Την υπόθεση διερευνά η Τροχαία Λάρνακας.

ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Την ανέκοψαν για έλεγχο και βρήκαν στο όχημά της αδασμολόγητα τσιγάρα-Χειοπέδες σε 63χρονη
Ποινή φυλάκισης σε 26χρονο για διάρρηξη πρατηρίου
Από Αρχιμανδρίτες απλοί μοναχοί-Η ανακοίνωση του Συνοδικού για το σκάνδαλο Αββακούμ
Αγοράκι παρασύρθηκε από όχημα στην Πάφο-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τροχαίο ατύχημα στη Λευκωσία-Όχημα παρέσυρε πεζό
Βαριά καμπάνα σε 49χρονο οδηγό-Φυλάκιση, βαθμοί ποινής και στέρηση άδειας
Εκτίμηση Ντενβίζ για σφετερισμό-«Δεν θα έχουν αποτέλεσμα οι αγωγές»
Καθαιρέθηκαν οι Αρχιμανδρίτες Νεκτάριος και Πορφύριος-Προστέθηκαν δυο νέες κατηγορίες
Κατοχύρωση των Συμβασιούχων Ειδικών Αστυνομικών ζητούν οι Βουλευτές
Διαζύγιο Κυβέρνησης με ανάδοχο εταιρεία για το ejustice-Στη ζυγαριά τα σενάρια για την επόμενη μέρα