136 καταγγελίες σε οδηγούς μέσα σε δέκα ώρες

Σοβαρό παραμένει το πρόβλημα οδικής συμπεριφοράς των Κυπρίων, όπως αυτό καταγράφεται και μέσα από τις 136 καταγγελίες και παρατηρήσεις/προειδοποιήσεις που έγιναν χθες, στη Λεμεσό, σε διάστημα δέκα μόλις ωρών, στο πλαίσιο εκστρατείας της Τροχαίας Λεμεσού.  
 
Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, "στο πλαίσιο εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών για επαρκή αστυνόμευση της πόλης, η τροχαία Λεμεσού, με επικεφαλής αξιωματικό του Τμήματος αυτού, είχε διενεργήσει επιχείρηση από η ώρα οκτώ το πρωί μέχρι η ώρα έξι το απόγευμα, σε όλο το παραλιακό μέτωπο της πόλης μας, σε μια προσπάθεια πρόληψης των τροχαίων παραβάσεων".  
 
Δυστυχώς τα αποτελέσματα, συνέχισε, αναδεικνύουν το πρόβλημα που υπάρχει με την οδική μας συμπεριφορά, αφού έχουν γίνει συνολικά 136 καταγγελίες, παρατηρήσεις και προειδοποιήσεις "στις οποίες περιλαμβάνονται η χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, η υπερβολική ταχύτητα, η οδήγηση χωρίς ζώνη ασφαλείας, οι παράνομες σταθμεύσεις κ.ά".  
 
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των ελέγχων έγιναν 118 καταγγελίες, εκ των οποίων οι 71 αφορούσαν την οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα, ενώ εκδόθηκαν 17 παρατηρήσεις και μια προειδοποίηση.

Δειτε Επισης

«Εμβληματική προσωπικότητα»-Τιμήθηκε ο Αλέκος Μαρκίδης από το Τμήμα Νομικής του Παν. Κύπρου
ΒΙΝΤΕΟ: Μπαράζ βομβαρδισμών στο λιμάνι της Υεμένης-Επιδρομές του Ισραήλ σε συντονισμό με τις ΗΠΑ
Μεγάλες ποσότητες καπνικών προϊόντων κατασχέθηκαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας
Χάθηκαν τα ίχνη 15χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Αεροσκάφος υπέστη ζημιές την ώρα κατάσβεσης πυρκαγιάς-Έτοιμο για δοκιμαστική πτήση
«Ήταν πάντα ακέραιος και δεν δίσταζε να πει την αλήθεια»-Η Λάρνακα αποχαιρέτησε το Χαράλαμπο Ζαχαρίου
Χωρίς Κωστή Ευσταθίου οι εκλογές της ΕΔΕΚ-Κρίθηκε ότι δεν είναι μέλος
Άφιξη 21 μεταναστών ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο-Συνελήφθη 33χρονος
Έφεση «Ισότητας» κατά απόφασης Δικαστηρίου Εργατικών Διαφορών για εργοδοτούμενους αορίστου
Ζήτησε πραγματογνώμονα η πλευράς της Γερμανίδας στη δίκη για σφετερισμό Ε/κ περιουσιών