“Ότι έκανε ο ίδιος στην περίπτωση του πατέρα μου τα βρήκε σήμερα μπροστά του”

Με μία καυστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο γιός του αείμνηστου Κώστα Παπακώστα, σχολιάζει τις σημερινές εξελίξεις με την πρωτοφανή για τα κυπριακά δεδομένα καταδίκη του πρώην Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, Ρίκκου Ερωτοκρίτου σε 3,5 χρόνια φυλάκιση.
 
Ο υιός Παπακώστα «πυροβολεί» αποδίδοντας ουσιαστικά ευθύνες στον Ρίκκο Ερωτοκρίτου, η συμπεριφορά του οποίου, όπως ισχυρίζεται, στο θέμα απονομής χάριτος στον πατέρα του, τον οδήγησε τελικά στον θάνατο.
 
Ακολουθεί αυτούσια η ανάρτηση του Νικόλα Παπακώστα η οποία περιλαμβάνει και την απάντηση που ο ίδιος ο Νικόλας Παπακώστας ισχυρίζεται ότι έδινε ο Ρίκκος Ερωτοκρίτου στα αιτήματα για απονομή χάριτος στον πατέρα του:
 
“Για να υπογράψω απονομή χάρης στον ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ θα πρέπει να έρθει το ΑΚΕΛ γονατιστό να με παρακαλά» Αυτά είπε ο ΡΙΚΚΟΣ όταν του ζητήθηκε από τρία στην σειρά ιατροσυμβούλια η απονομή χάρης στον μακαριστό πατέρα μου πρώην Υπουργό Αμυνας ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ. Αποτέλεσμα ήταν ο θάνατος του. Ο ΡΙΚΚΟΣ προσέγγιζε το θέμα του Κ.ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ πολιτικά. Την ανθρωπιά ακουστά την είχε. Ελα όμως που υπάρχει μια «αόρατη δύναμη» που στο τέλος ρυθμίζει πολλά στη ζωή. Από τις ειρωνείες της ζωής. Λίγα από τα σημερινά λόγια του ΡΙΚΚΟΥ: «Με την φυλάκιση μου, ολοκληρώθηκε, όπως είχε σχεδιαστεί, το χρονικό του «προαναγγελθέντος θανάτου», μου… όσοι οργάνωσαν και εκτέλεσαν όλα τα ποιο πάνω, εις βάρος μου, εύχομαι να κοιμούνται ήσυχοι, τα βράδια, με την συνείδηση τους. Όσο για το δικαστήριο, ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ, και ου σοφία, φαίνεται..». Ότι έκανε ο ίδιος στην περίπτωση του πατέρα μου ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, τα βρήκε σήμερα μπροστά του. Κλείνω ΡΙΚΚΟ με μια φράση που μου έλεγε συχνά ο μ. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ «σε αυτή τη ζωή όλους θα μας κρίνει η ιστορία και ο θεός».
 
 

Δειτε Επισης

Εξάψαλμος μοναχών μετά την καθαίρεση-«Η πέτρα του σκανδάλου ήταν ο ίδιος ο Μητροπολίτης και ο Βαρνάβας»
Στο Μακάρειο αλλά εκτός κινδύνου το αγοράκι που παρασύρθηκε στην Πάφο
Την ανέκοψαν για έλεγχο και βρήκαν στο όχημά της αδασμολόγητα τσιγάρα-Χειοπέδες σε 63χρονη
Ποινή φυλάκισης σε 26χρονο για διάρρηξη πρατηρίου
Από Αρχιμανδρίτες απλοί μοναχοί-Η ανακοίνωση του Συνοδικού για το σκάνδαλο Αββακούμ
Αγοράκι παρασύρθηκε από όχημα στην Πάφο-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τροχαίο ατύχημα στη Λευκωσία-Όχημα παρέσυρε πεζό
Βαριά καμπάνα σε 49χρονο οδηγό-Φυλάκιση τριών μηνών για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης
Εκτίμηση Ντενβίζ για σφετερισμό-«Δεν θα έχουν αποτέλεσμα οι αγωγές»
Καθαιρέθηκαν οι Αρχιμανδρίτες Νεκτάριος και Πορφύριος-Προστέθηκαν δυο νέες κατηγορίες