Ανοικτοί λογαριασμοί και αβεβαιότητα στη Λεμεσό

Ως δυσάρεστη εξέλιξη χαρακτηρίζει την κατάθεσης προσφυγής στο Εκλογοδικείο, από το ΑΚΕΛ και τον Ανδρέα Χρίστου, ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης.
 
Σε ανακοίνωσή του, ο κ. Νικολαΐδης αναφέρει ότι είναι δικαίωμα του κ. Χρίστου και του ΑΚΕΛ να ζητήσουν επανακαταμέτρηση των ψήφων, προσθέτοντας ότι αυτό ορίζει η νομοθεσία και πρέπει να γίνει σεβαστό.
 
«Ασφαλώς όμως πρόκειται για μια δυσάρεστη εξέλιξη, η οποία δημιουργεί κάποια εμπόδια στη συνολική προσπάθεια που κάνει η νέα Δημοτική Αρχή ενόψει και των μεγάλων προκλήσεων και ευκαιριών που αντιμετωπίζει η Λεμεσός τους επόμενους μήνες», συμπληρώνει.
 
Παράλληλα, ο κ. Νικολαΐδης, διαβεβαιώνει τους συνδημότες του ότι θα συνεχίσει να εργάζεται σκληρά για το καλό της Λεμεσού και για την υλοποίηση του προεκλογικού του προγράμματος σε πλήρη συνεργασία με το νέο Δημοτικό Συμβούλιο και τους λειτουργούς του δήμου.
 
«Δεν πρέπει να αφήσουμε αυτό το θέμα να μας αποπροσανατολίσει ή να μας οδηγήσει σε μια πολύμηνη στασιμότητα. Αυτό θα είναι λάθος. Οφείλουμε όλοι όσοι αγαπάμε τη Λεμεσό να εργαστούμε για το καλό της πόλης μας», καταλήγει η ανακοίνωση.
 
Υπενθυμίζεται πως η αίτηση για επανακαταμέτρηση των ψήφων των πρόσφατων δημοτικών εκλογών στον Δήμο Λεμεσού κατατέθηκε χθες στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, με τον Ανδρέα Χρίστου, παρόλο που κλήθηκε, να μην θέλει να σχολιάσει οτιδήποτε.
 

Την αίτηση συνυπογράφουν, μαζί με τον κ. Χρίστου, στελέχη του ΑΚΕΛ και πολίτες που στήριξαν την υποψηφιότητά του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:
Εξαντλεί κάθε περιθώριο για Ανδρέα Χρίστου και Σίμο Ιωάννου το ΑΚΕΛ
 
«Θέλουμε να γίνει επανακαταμέτρηση, πιστεύουμε ότι υπάρχει δυνατότητα να αποφασιστεί επανακαταμέτρηση και ελπίζουμε ότι θα υπάρξει και ένα αποτέλεσμα που θα δικαιώνει αυτή μας την προσπάθεια, έχοντας κατά νου πως είναι τόσο μικρή η διαφορά, που μπορεί ένα μικρό και ασήμαντο λάθος που είχε προκύψει, να ανατρέψει και το τελικό αποτέλεσμα», είχε δηλώσει προ ημερών ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ, Γιώργος Λουκαϊδης.
 
 

Δειτε Επισης

Ερχιουμάν: Η επιλογή είναι μεταξύ ομοσπονδίας και αδιεξόδου, όχι λύσης δύο κρατών
Τέλη Νοεμβρίου η δεύτερη διακυβερνητική σύνοδος Κύπρου και Ελλάδας
Συνεχίζουμε τον αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση επαναβεβαίωσε η ΠτΔ στα εγκαίνια έκθεσης στην Αθήνα
Οι συλλήψεις για σφετερισμό συνεχίζουν να συζητούνται εκτενώς στα κατεχόμενα
Πραγματοποίηση τριμερούς συνάντησης τον Οκτώβριο επιβεβαίωσαν τα Ηνωμένα Έθνη
Επικαιροποίησαν την απόφαση τους για GSI οι ρυθμιστικές αρχές
Βρετανοί βουλευτές έκαναν δωρεάν ταξίδια στα κατεχόμενα και ακολούθως ερωτήματα υπέρ του ψευδοκράτους
Υποδέχθηκε τη Σακελλαροπούλου ο ΠτΔ-«Άριστες οι σχέσεις, αλλά πάντα μπορούμε να κάνουμε περισσότερα»
Στην τελική ευθεία οι προτάσεις νόμου για πολλαπλές συντάξεις αξιωματούχων
Ενημέρωσε το ΑΚΕΛ για τα επόμενα βήματα για ηλεκτρική διασύνδεση και Βασιλικό ο Υπουργός Ενέργειας