Παραπέμφθηκε ο Βινίσιους - Ποια η προβλεπόμενη ποινή

Στο ραδιόφωνο του «Άστρα» και τη συνάδελφο Κατερίνα Κυριάκου μίλησε ο γενικός διευθυντής της ΚΟΠ, Ανθούλης Μυλωνάς, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στην απόφαση για μείωση των ομάδων από 14 σε 12 από το πρωτάθλημα της περιόδου 2018/19 όσο και για την ποινή που θα επιβληθεί στον Βινίσιους.
 
Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ προέβει σε άσεμνη χειρονομία προς την κερκίδα της ΑΕΚ και παραπέμφθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή.
 
 
Για τη μείωση των ομάδων από 14 σε 12
«Δεν είναι χθεσινή απόφαση να παίζουμε πλέον με 12 ομάδες. Εφαρμόζουμε την απόφαση της ΓΣ που έγινε τότε το 2015. Και του χρόνου θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα όπως φέτος. Απλά του χρόνου θα πέσουν τρεις ομάδες και θα ανέβει από την 2η κατηγορία μόνο η πρωταθλήτρια. Η δεύτερη κατηγορία θα είναι με 16 ομάδες. Πιστεύω ότι με την μείωση των ομάδων το πρωτάθλημα θα γίνει πιο ανταγωνιστικό. Το κύπελλο θα διεξάγεται όπως διεξάγεται φέτος».
 
Για τον Βινίσιους
«Έχει παραπεμφθεί ο ποδοσφαιριστής στον Αθλητικό Δικαστή. Αντιλαμβάνομαι τις ανησυχίες του κόσμου. Όμως εγώ προκαλώ να μας δείξουν σε ποια περίπτωση δείξαμε διαφορετικό πρόσωπο. Αν θυμάμαι σωστά για το μεσαίο δάκτυλο είναι δύο αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο. Ο Αθλητικός Δικαστής μπορεί να επιβάλει και μεγαλύτερη ποινή. Οι δύο αγωνιστικές είναι το μίνιμουμ ποινής».