«Δήλωναν μισθό 300 ευρώ στον Μαντούκα»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» ομάδα β’ κατηγορίας κατηγορείται για πλαστογραφία μιας και καταγγέλθηκε από άτομο που υπηρέτησε στο παρελθόν.
 
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, «δικηγόρος ατόμου που υπηρέτησε ομάδα που διεκδικεί άνοδο κατήγγειλε στα αρμόδια σώματα της ΚΟΠ ότι ο πελάτης του έπεσε θύμα απάτης από τη διοίκηση της ομάδας.
 
Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι ο σύλλογος κατέθεσε υπογεγραμμένο συμβόλαιο στην ΚΟΠ με διαφορετικούς οικονομικούς όρους από αυτό που συμφωνήθηκε με τον παραπονούμενο και το οποίο απέχει από το πραγματικό ποσό περίπου 800 ευρώ».
 
 
Τις καταγγελίες κάνει ο πρώην βοηθός προπονητής Νούνο Γκόμες σε βάρος του Οθέλλου. Ο Πορτογάλος θήτευσε στην ομάδα της Αθηένου στο πλευρό του Γκουστάβο Μαντούκα, που είχε ρόλο προπονητή.
 
Μάλιστα, ο Πορτογάλος σε δηλώσεις του στο sigmalive αναφέρθηκε και σε λεπτομέρειες. Όπως υποστήριξε, είχε μισθό 1000 ευρώ και οι άνθρωποι του Οθέλλου 4-5 εβδομάδες μετά την έναρξη της συνεργασίας τον έβαλαν να υπογράψει και δεύτερο χαρτί.
 
 Όπως λέει, από τους οκτώ μήνες που δούλεψε στον Οθέλλο πληρώθηκε μόνο τους δύο και διεκδικώντας νομικά τα χρωστούμενα του ανακάλυψε ότι στην ΚΟΠ ο Οθέλλος είχε καταθέσει ότι το συμβόλαιό του προνοούσε απολαβές ύψους 150 ευρώ.
 
Σύμφωνα με τον Νούνο Γκόμες, το ίδιο έγινε και με τον Γκουστάβο Μαντούκα, του οποίου ο μισθός ήταν 2000 ευρώ ενώ το συμβόλαιο που δόθηκε στην ΚΟΠ έγραφε ότι ο μισθός του Βραζιλιάνου ήταν 300 ευρώ.
 
Ο Πορτογάλος προσπαθώντας να δικαιολογήσει για ποιο λόγο υπέγραψε το δεύτερο συμβόλαιο είπε ότι τους είχαν διαβεβαιώσει ότι απλά για την ομάδα. «Σε έσπρωξαν για να τα υπογράψεις. Ακριβώς το ίδιο για τον Μαντούκα» είπε.