Οι προκλήσεις και προοπτικές ανάπτυξης της βιομηχανίας Γάλακτος & Τυροκομίας
11:56 - 07 Φεβρουαρίου 2017

Οι εισαγωγές ανταγωνιστικών προϊόντων από το εξωτερικό σε πιο χαμηλές τιμές κυρίως στα τυριά και η έλλειψη αιγοπρόβιου γάλακτος το οποίο δεν επαρκεί για την κάλυψη αναγκών παραγωγής χαλλουμιού για εξαγωγές είναι μερικά από τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία Γάλακτος & Τυροκομίας στην Κύπρο σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Χαραλαμπίδης Κρίστης, Μάριο Καμπανελά.
Περισσότερα στο InBusinessNews.
