Σοκ από τις αποκαλύψεις – Κατονόμασε άλλους 3 συντρόφους της μητέρας της η 9χρονη

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι φρικιαστικές λεπτομέρειες της σεξουαλικής κακοποίησης της 9χρονης από την ίδια της την μητέρα και τους συντρόφους της.

Σύμφωνα με την καταγγελία η οποία διερευνάται υπό άκρα μυστικότητα, η μητέρα της 9χρονης και ο σύντροφος της την κακοποιούσαν σεξουαλικά από το 2014 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016 ενώ ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά.

Η 9χρονη έδωσε στους ανακριτές της αστυνομίας άλλα 3 ονόματα αντρών με τους οποίους η μητέρα της διατηρούσε δεσμό και την κακοποιούσαν με την συμμετοχή της ίδιας της μητέρας της, σεξουαλικά.  

Πληροφορίες, που έρχονται στο φως, για το όσα ακούστηκαν, εντός της κλειστής αίθουσας του Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου παρουσιάστηκαν η 32χρονη μητέρα, καθώς και ο 34χρονος σύντροφος της, που φέρονται να κακοποιούσαν σεξουαλικά την 9χρονη κόρης της από ηλικία 5 ετών.  

Τα όσα βίωνε η 9χρονη εκμυστηρεύτηκε σε λειτουργό του Γραφείου Ευημερίας ενώ σύμφωνα με τα όσα βρίσκονται ενώπιον της αστυνομίας τη κηδεμονία του παιδιού τους τελευταίους 2 μήνες είχε αναλάβει ο πατέρας της.

Ο 34χρονος και η 32χρονη «μητέρα», όπως μεταδώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, ανακρινόμενοι αρνούνται κάθε ανάμιξη στην υπόθεση ενώ ισχυρίζονται ότι όλα είναι ψέματα της 9χρονης.

Και οι 2 έχουν τεθεί υπό κράτηση ενώ η αστυνομία αξιολογεί την κατάθεση της 9χρονης, με το ενδεχόμενο να ακολουθήσουν και άλλες συλλήψεις να παραμένει ανοιχτό.

Δειτε Επισης

Περιμένει εξηγήσεις για την Βαρωσιώτου η Κυβέρνηση-«Λογικό και αυτονόητο τέτοιες αποφάσεις να προκαλούν εικασίες»
Ποινή φυλάκισης οκτώ ετών σε 46χρονο για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού
Σοβαρά λάθη και ευθύνες καταλογίζει η Ελεγκτική σε ΤΔΕ για τις έξυπνές στάσεις-«Μικρές με μηδενική ορατότητα»
Διαρροή υγραερίου από βυτιοφόρο στον αυτοκινητόδρομο-Έκλεισαν και οι δύο λωρίδες
Επανέρχεται το Άλμα για τους πύργους στη Λάρνακα-«Το Τμ. Περιβάλλοντος με υπηρεσιακή γλώσσα επιλεκτικά διευκρινίζει»
Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα μετά από έλεγχο σε 15 διαμερίσματα στην παλιά Λευκωσία
Πάνω από 100 νεκροί στη Γάζα παρά τις εκκλήσεις για κατάπαυση πυρός-«Ανθρώπινα μέλη σκορπισμένα παντού»
Ο Τραμπ αίρει τις κυρώσεις στη Συρία με προεδρικό διάταγμα-Εξαιρούνται Άσαντ και στενοί συνεργάτες
ΒΙΝΤΕΟ: Επίθεση με ρουκέτες σε στρατιωτική αεροπορική βάση στο Ιράκ
ΒΙΝΤΕΟ: Συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι σατιρικού περιοδικού στην Τουρκία που δημοσίευσε σκίτσο του Μωάμεθ