Επιχειρηματίας στη Λεμεσό έκρυβε 100 χιλιάδες ευρώ στο αποχωρητήριο

Τις μεταμεσονύχτιες ώρες του Σαββάτου έδρασαν οι διαρρήκτες που μπήκαν σε σπίτι επιχειρηματία στη Λινόπετρα Λεμεσού κι έφυγαν με μια πλαστική τσάντα που εντόπισαν στο αποχωρητήριο και περιείχε 100 χιλιάδες ευρώ σε μετρητά.
 
Η διάρρηξη, όπως αποκάλυψε ο παραπονούμενος στην Αστυνομία έγινε μεταξύ των ωρών 11.30 τη νύχτα και 3 το πρωί, διάστημα κατά το οποίο απουσίαζε από την κατοικία του.
 
Οι δράστες πέτυχαν είσοδο από την κεντρική ξύλινη πόρτα της κατοικίας και «διαβασμένοι» προφανώς, κατευθύνθηκαν στο αποχωρητήριο του σπιτιού παραβιάζοντας κι εκεί την κλειδωμένη πόρτα. Στο χώρο βρήκαν και πήραν την πλαστική κίτρινη τσάντα, με τις 100 χιλιάδες ευρώ.
 
Όπως  είπε στην Αστυνομία ο 68χρονος επιχειρηματίας το μεγάλο χρηματικό ποσό το έκρυβε εκεί για ασφάλεια. Είναι αξιοσημείωτο πως οι διαρρήκτες δεν απέσπασαν οτιδήποτε άλλο από την κατοικία.   Το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης την ώρα της διάρρηξης και της κλοπής ήταν εκτός λειτουργίας, ενώ το σύστημα συναγερμού δεν ήταν ενεργοποιημένο.

Δειτε Επισης

Το ύστατο χαίρε στον Χαράλαμπο Ζαχαρίου-Οδηγείται στην τελευταία του κατοικία
Επιβεβαίωσε το μένος του δράστη η νεκροτομή στον Αργυρού-Δέχθηκε 19 μαχαιριές, μοιραία τα τραύματα στον θώρακα
Βασική προτεραιότητα της Κύπρου η ενίσχυση των σχέσεων της ΕΕ με την Μέση Ανατολή
H Ουκρανία εξαπέλυσε νέα εισβολή στο Κουρσκ της Ρωσίας
Επέστρεψε στην εποχή του 2013 η κατάσταση με τον υπερπληθυσμό στις Φυλακές-Πρωτιά για την Κύπρο στην ΕΕ
Ανάλωσαν την συνάντηση στην μουρμούρα Τατάρ για τους σφετεριστές-Εισέπραξε τρία «όχι» ο Πρόεδρος
Δεν πήγε καλά η συνάντηση για τα ΜΟΕ-«Η προσέγγιση γιαβάζ γιαβάζ δεν δουλεύει»
Υποψήφιοι στην ΕΔΕΚ Χαννίδης, Μυριάνθους και Μορφάκης-Αποφασίζει αργότερα για Ευσταθίου το κόμμα
Καίει τον βασικό ύποπτο η 47χρονη, της παραδέχθηκε ότι σκότωσε τον Αργυρού-Είχαν πάει περίπατο θύμα και φερόμενος θύτης
Αστυνομικοί καταγγέλλουν... κουμπαροκρατία σε πειθαρχικά παραπτώματα