Κρίστιανσεν: «Δεν είμαι ικανοποιημένος γιατί…»

Την απογοήτευση του για το ισόπαλο αποτέλεσμα εξέφρασε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν, τονίζοντας πως η ομάδα του είχε δέκα τελικές ενώ η ΑΕΚ τέσσερις, αλλά και οι δύο από ένα βαθμό πήραν στο τέλος.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν:


«Δεν είμαι ικανοποιημένος από το σκορ. Αρχίσαμε καλά, είχαμε κάποιες ευκαιρίες όμως σκόραρε πρώτη η ΑΕΚ και μετά δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε σωστά μέχρι το τέλος του πρώτου μέρος. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε το σύστημα και θέλαμε να έχουμε περισσότερο την κατοχή. Φτιάξαμε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, είχαμε 10 τελικές προσπάθειες και η ΑΕΚ 4 αλλά πήραμε μόνο ένα βαθμό. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, καλή συνέχεια στην ΑΕΚ. Η στήριξη απ' τον κόσμο ήταν πολύ καλή, ειδικά στο δεύτερο μέρος ήταν αυτό που χρειαζόμασταν».


 


Οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ:


"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι φυσιολογικό ανάμεσα σε δυο ομάδες που παλεύουν για τον τίτλο. Μπήκαμε δυνατά, καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ και προηγουμένως είχαμε και άλλη μια ευκαιρία με τον Ακοράν. Ήταν άσχημο το πρώτο ημίχρονο γιατί είχαμε δυο τραυματισμούς και αυτός του Ρούμπεν φαίνεται άσχημος. Στο δεύτερο μέρος είχαμε την κλασική ευκαιρία για το 0-2 αλλά δυστυχώς δεν το καταφέραμε. Στην συνέχεια ο αντίπαλος έβγαλε περισσότερους παίκτες μπροστά. Ξέρουμε για την δύναμη του ΑΠΟΕΛ με τις μακρινές μπαλιές. Μας έβαλε πίεση και σε μια γρήγορη φάση με τον Μοϊσόφ στο έδαφος - που είμαι σίγουρος πως οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ δεν είδαν - δεχθήκαμε το γκολ.