Πάφος: Λογομαχούσαν οδηγώντας και μπήκαν στο αντίθετο ρεύμα

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου διακομίσθηκε 27χρονος μοτοσικλετιστής μετά από το τραυματισμό του σε τροχαίο χθες το απόγευμα στην Πάφο.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία το ατύχημα σημειώθηκε στις 16:00 χθες όταν 65χρονος οδηγός που κινείτο επί της λεωφόρου Αποστόλου Παύλου με νότια κατεύθυνση λογομάχησε με μοτοσικλετιστή ηλικίας 27 ετών που κινείτο με την μοτοσικλέτα του στην ίδια κατεύθυνση.
 
Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται τόσο ο οδηγός του οχήματος όσο και ο μοτοσικλετιστής, παρεξέκλιναν της πορείας τους προς τα δεξιά με αποτέλεσμα να συγκρουστούν με όχημα που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση και στο οποίο επέβαινε 43χρονος με τη σύζυγο του και τα δύο ανήλικα τους παιδιά ηλικίας 13 και 15 ετών.
 
Από το ατύχημα τραυματίστηκε ο 27χρονος μοτοσικλετιστής  ο οποίος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός  λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του 27χρονου έκρινε αναγκαία τη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Τα αίτια της πρόκλησης του ατυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία Πάφου.
 
 
 

Δειτε Επισης

«Εμβληματική προσωπικότητα»-Τιμήθηκε ο Αλέκος Μαρκίδης από το Τμήμα Νομικής του Παν. Κύπρου
ΒΙΝΤΕΟ: Μπαράζ βομβαρδισμών στο λιμάνι της Υεμένης-Επιδρομές του Ισραήλ σε συντονισμό με τις ΗΠΑ
Μεγάλες ποσότητες καπνικών προϊόντων κατασχέθηκαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας
Χάθηκαν τα ίχνη 15χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Αεροσκάφος υπέστη ζημιές την ώρα κατάσβεσης πυρκαγιάς-Έτοιμο για δοκιμαστική πτήση
«Ήταν πάντα ακέραιος και δεν δίσταζε να πει την αλήθεια»-Η Λάρνακα αποχαιρέτησε το Χαράλαμπο Ζαχαρίου
Χωρίς Κωστή Ευσταθίου οι εκλογές της ΕΔΕΚ-Κρίθηκε ότι δεν είναι μέλος
Άφιξη 21 μεταναστών ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο-Συνελήφθη 33χρονος
Έφεση «Ισότητας» κατά απόφασης Δικαστηρίου Εργατικών Διαφορών για εργοδοτούμενους αορίστου
Ζήτησε πραγματογνώμονα η πλευράς της Γερμανίδας στη δίκη για σφετερισμό Ε/κ περιουσιών