Συλλήψεις για διαρρήξεις και κλοπές σε Λεμεσό και Λάρνακα

Γύρω στις 1.40 τα ξημερώματα σήμερα, μέλη της τροχαίας Λεμεσού βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία, αντιλήφθησαν δύο πρόσωπα να εξέρχονται βιαστικά από περίπτερο και να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από αυτό. Αμέσως τα μέλη της Αστυνομίας κινήθηκαν προς το μέρος τους και τους ανέκοψαν προτού μπορέσουν να προχωρήσουν.
 
Ανακρινόμενοι για την παρουσία τους στο μέρος, δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις ενώ από έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητό τους, εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, χρηματικό ποσό σε κέρματα καθώς και άλλα αντικείμενα για τα οποία δεν ήταν σε θέση να δώσουν ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευσή τους. Πρόκειται για πρόσωπα ηλικίας 31 και 23 χρόνων και τα δύο από την επαρχία Λεμεσού, τα οποία συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.  
 
Σε ένα άλλο περιστατικό, καταγγέλθηκε γύρω στις 7.30 χθες το απόγευμα από κάτοικο Λάρνακας ότι μεταξύ των ωρών 3μ.μ. και 7μ.μ. χθες, άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του και έκλεψαν κινητό τηλέφωνο και άλλα αντικείμενα.
 
Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας μετέβησαν στην οικία όπου κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, εντόπισαν γύρω στις 8 το βράδυ ένα πρόσωπο. Ακολούθησε έρευνα όπου διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 31χρονο, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν αντικείμενα τα οποία αναγνωρίστηκαν από τον ιδιοκτήτη της οικίας. Ο 31χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.  

Δειτε Επισης

Βαριά καμπάνα σε 49χρονο οδηγό-Φυλάκιση, βαθμοί ποινής και στέρηση άδειας
Εκτίμηση Ντενβίζ για σφετερισμό-«Δεν θα έχουν αποτέλεσμα οι αγωγές»
Καθαιρέθηκαν οι Αρχιμανδρίτες Νεκτάριος και Πορφύριος-Προστέθηκαν δυο νέες κατηγορίες
Κατοχύρωση των Συμβασιούχων Ειδικών Αστυνομικών ζητούν οι Βουλευτές
Διαζύγιο Κυβέρνησης με ανάδοχο εταιρεία για το ejustice-Στη ζυγαριά τα σενάρια για την επόμενη μέρα
Καλούνται να ανατρέψουν τα δεδομένα Αρναούτης και Σταύρου-Οι προτεραιότητες και οι ενδεχόμενες ανακατατάξεις
Τη βιαιότητα της σύγκρουσης κατέδειξε η νεκροτομή για το θάνατο της 56χρονης Ελένης που σκοτώθηκε σε τροχαίο
Πόλεμος επιβίωσης με τέσσερις εχθρούς για το Ισραήλ-Γιατί επιτέθηκε με 200 πυραύλους το Ιράν
Μήνυμα του Ισραηλινού Πρέσβη στην Κύπρο-«Είμαι καλά, ψευδής η είδηση απαγωγής μου»
Αυξάνονται οι παροχές προς ηλικιωμένους για φροντίδα Στέγης και ιδρυματική φροντίδα