«Σήμερα έγινε δολοφονική απόπειρα με πιστόλι»

Έντονος ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα που βρήκε νικητές τους "γαλάζιους" της Λεμεσού με 2-0. 
 
 
Ο Νεκτάριος Πετεβίνοςανέφερε πως με την έναρξη του αγώνα φίλοι του Απόλλωνα εκτόξευσαν με πιστόλι φωτοβολίδα προς την κερκίδα του ΑΠΟΕΛ και τραυμάτισαν δύο οπαδούς. 
 
 
 
 
Αναλυτικά 
Για τον αγώνα
Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη του όμως για τη δικαιότητα της νίκης του νομίζω ότι με εξαίρεση το πρώτο εικοσάλεπτο που πατούσε καλύτερα στο γήπεδο ο Απόλλωνας, ο ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και το γκολ του Μάγκλιτσα μπήκε κόντρα στη ροή του αγώνα.  Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του. 
 
Για την χρήση πιστολιού
Έγιναν πράγματα απαράδεχτα είναι ευθύνη του ελέγχου στο στάδιο και της Αστυνομίας. Αντιλαμβάνεστε ότι είναι πολύ επικίνδυνο να περνούν πιστόλια στον αγωνιστικό χώρο. Ευτυχώς που η φωτοβολίδα κτύπησε στο χέρι τους οπαδούς και όχι κάπου αλλού. 
 
Για τη διαιτησία
Ο κύριος Δημητρίου ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι. Είχε περιπτώσεις που θα έπρεπε το χρώμα της κάρτας να μην είναι καν κίτρινο. Υπήρχαν περιπτώσεις που έπρεπε να δώσει κίτρινες και απλά σημείωσε οτ φάουλ. Επίσης έδειξε 5 λεπτά καθυστερήσεις... Από το 88' μέχρι το 90' ο Βάλε ήταν κάτω και δεν έπαιξε κανένα ρόλο στο θέμα τον καθυστερήσεων.
 
Για τα ball boys
Δινόταν η εντύπωση ότι στο δεύτερο ημίχρονο τα ball boys δεν μπορούσαν να κινηθούν.