Λαΐφης: «Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ο ΑΠΟΕΛ»

Τα «μυστικά» της Άντερλεχτ, αντίπαλου του ΑΠΟΕΛ στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ, αποκάλυψε μιλώντας στην εφημερίδα «Goal News» ο Κωνσταντίνος Λαΐφης.
 
 
Ο αμυντικός της Σταντάρ Λιέγης που αντιμετώπισε δύο φορές φέτος την Άντερλεχτ στο πρωτάθλημα Βελγίου χαρακτήρισε καλή την κλήρωση για τον ΑΠΟΕΛ και έδωσε ίσες πιθανότητες πρόκρισης στις δύο ομάδες.
 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις
«Είναι καλή κλήρωση για τον ΑΠΟΕΛ. Δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Πιστεύω πως πρόκειται για ισοδύναμες ομάδες, με τις πιθανότητες για πρόκριση να είναι μοιρασμένες. Αγωνίστηκα και στα δύο φετινά παιχνίδια απέναντι στην Άντερλεχτ (0-0, 0-1).
 
Η Άντερλεχτ είναι πολύ καλή ομάδα. Προσπαθεί να κτίσει παιχνίδι από πίσω , δηλαδή από την άμυνα και πρεσάρει ψηλά. Το δυνατό της στοιχείο είναι οι εξτρέμ. Ανεβαίνουν ψηλά, έχουν καλή τεχνική κατάρτιση και μπορούν ανά πάσα στιγμή να κάνουν τη ζημιά. Κάνει μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες  να στεφθεί πρωταθλήτρια».
 
Η αχίλλειος πτέρνα της Άντερλεχτ; «Λόγω του ότι οι δύο στόπερ είναι αργοί και οι κεντρώοι είναι επιθετικογενείς , αν ο ΑΠΟΕΛ πιέσει σωστά από ψηλά μπορεί να τους δημιουργήσει προβλήματα», ανέφερε ο Κύπριος διεθνής που επεσήμανε πως αστέρι της ομάδας είναι ο 19χρονος Γιούρι Τίλεμανς, ο οποίος παίζει βασικός στη βελγική ομάδα από τα 16 και είναι στη μεταγραφική λίστα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.
 
Τι πρέπει να κάνει ο ΑΠΟΕΛ; «Πρέπει να κερδίσει στο ΓΣΠ και να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, γιατί η Άντερλεχτ έχει μια καυτή έδρα και σκοράρει συχνά»