Πιέρος στον ΡΕΠΟΡΤΕΡ: «Όποιος έρθει στο ΓΣΠ, θα τα βρει σκούρα»

Ο νεαρός επιθετικός του ΑΠΟΕΛ που άνοιξε το σκορ στο ιστορικό ραντεβού κόντρα στην Μπιλμπάο, Πιέρος Σωτηρίου, μίλησε στο τέλος του αγώνα στον ΡΕΠΟΡΤΕΡ, για το εξαιρετικό τέρμα που πέτυχε αλλά και για την πρόκριση στους 16.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Πιέρου Σωτηρίου:
«Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος που προκριθήκαμε στις 16 καλύτερες ομάδες του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι μια μαγική – ιστορική βραδιά για μας, που αργότερα θα καταλάβουμε τι πετύχαμε απόψε».

Για το εξαιρετικό τέρμα που πέτυχε:
«Κινήθηκα στο πρώτο δοκάρι, πίσω από τον προσωπικό μου αντίπαλο, έβαλα το πόδι μου και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Το τέρμα αυτό ήταν το πιο ιστορικό μου πιστεύω».

Για τους οπαδούς που ζητάνε το Ευρωπαϊκό:
«Εμείς βλέπουμε την οποιαδήποτε ομάδα στα μάτια και ζητούμε πάντα τη νίκη. Το αποδείξαμε και σήμερα, απέναντι σε μια τεράστια ομάδα με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές με τεράστιο προϋπολογισμό. Καταθέσαμε ψυχή για να πάρουμε αυτή την πρόκριση».  
 


Εάν πίστεψαν στο ημίχρονο γι’ αυτή την πρόκριση:
«Το ξέραμε ότι αν όλα κυλούσαν 0-0, πιστεύαμε στους εαυτούς μας ότι θα βάζαμε κάποιο γκολ και θα πάρουμε την πρόκριση.

Για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε:
«Είμαι ιδιαίτερα λυπημένος που δέχθηκα την κόκκινη κάρτα και άφησα την ομάδα μου με δέκα παίχτες αυτό το κρίσιμο μισάωρο, αλλά πιστεύω δούλεψαν ο ένας για τον άλλον και κατάφεραν επάξια να κρατηθούν ζωντανοί στην πρόκριση».

Για τις βλέψεις από άλλες ομάδες:
«Εγώ προσπαθώ να τα δίνω όλα για την ομάδα, από εκεί και πέρα ότι θα γίνει, θα γίνει το καλοκαίρι. Στην παρούσα φάση είμαι προσηλωμένος στην εγχώρια διοργάνωση και στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ».

Εάν έχει κάποια προτίμηση σε ομάδα της κλήρωσης του Γιουρόπα Λιγκ:
«Οποιαδήποτε ομάδα και να έρθει εδώ στο ΓΣΠ θα τα βρει σκούρα».

Για τη διαιτησία:
«Εμείς δείξαμε χαρακτήρα και πίστη. Λογικό ότι οι διαιτητές θα είναι με το μέρος των ομάδων που είναι φαβορί. Καταφέραμε όμως και προκριθήκαμε».