Αναβολή στην δίκη για το φόνο της Ντανιέλας

Αναβλήθηκε για τις 13 Μαρτίου η απολογία ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου, του Παναγιώτη Αλεξάνδρου ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση φόνου της Daniela Rosca από τη Μολδαβία, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στην Οδό Τουζ Χανέ, στην περιοχή Μακένζι στη Λάρνακα, την 1η Νοεμβρίου 2015.
 
Σήμερα ήταν προγραμματισμένη η απολογία του Αλεξάνδρου ωστόσο λόγοι υγείας του συνηγόρου υπεράσπισης του, έκριναν αναγκαία την αναβολή της υπόθεσης.   Υπενθυμίζεται ότι το Μόνιμο Κακουργιοδικείο είχε εκδώσει στην προηγούμενη δικάσιμο την ενδιάμεση απόφασή του κρίνοντας ότι υπάρχει εκ πρώτης όψεως υπόθεση εναντίον του κατηγορουμένου τον οποίο και κάλεσε σε απολογία.  
 
Ο εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής Θανάσης Παπανικολάου συγκατατέθηκε στην αναβολή που ζήτησε η υπεράσπιση και η Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου όρισε την 13η Μαρτίου ως ημερομηνία για την απολογία του Παναγιώτη Αλεξάνδρου.  
 
Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης Αλεξάνδρου, 27 χρόνων, από τα Λιβάδεια, είναι ύποπτος για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της διάρρηξης κατοικίας κατά τη διάρκεια της νύχτας, της κλοπής από κατοικία και της περιαγωγής σε κατάσταση ανικανότητας για αντίσταση με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος. Σημειώνεται ότι ο Plamen Pelov, 32 χρόνων, από τη Βουλγαρία κύριος μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση, με τον επίσης Βούλγαρο Daniel Slavchev 30 χρόνων, εκτίουν, ο μεν πρώτος ποινή φυλάκισης 13 χρόνων και ο δεύτερος ποινή φυλάκισης 10 χρόνων.
 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Λύση στην Ουκρανία μόνο με αναγνώριση νέων εδαφικών πραγματικοτήτων το μήνυμα Πούτιν σε Μακρόν
Εξαιρετικές οι σχέσεις Κύπρου και ΗΠΑ-Έχουν φτάσει σε άλλο επίπεδο, τα καλύτερα έπονται»
Ανεγείρει Κέντρο Ημερήσιας Φρροντίδας για άτομα με αναπηρία η Eurobank
Στη λεγόμενη «προεδρία» στα κατεχόμενα ο Φειδίας-Έλαβε συνέντευξη από τον Τατάρ
Καταγγελία Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας για παράνομες ηχογραφήσεις συνομιλιών στο Κέντρο Ελέγχου Λευκωσίας
Χειρίζεται τη σύλληψη του Ελλαδίτη στα κατεχόμενα το ΥΠΕΞ-Διαβήματα μέσω Τεχνικής Επιτροπής
Aσύλληπτη τραγωδία με νεκρό δίχρονο στην Ισπανία-Πατέρας το ξέχασε στο όχημα εν μέσω καύσωνα
Σε μια εβδομάδα η τελευταία συνάντηση για ΑΤΑ-Μηδαμινές ελπίδες για θετική κατάληξη
Τραγωδία στην Ελλάδα-Νεκρή δεκατετράχρονη που έπεσε από γέφυρα