Οι σκέψεις για τον αντικαταστάτη του Κάρβερ

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η απόλυση του Τζον Κάρβερ από τον πάγκο της Ομόνοιας. Η απόφαση πάρθηκε σε χθεσινοβραδινή συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου των «πρασίνων» και κατά τη διάρκεια της σημερινής (23/2) ημέρας θα υπάρχουν επαφές με τον Άγγλο προπονητή για λύση της μεταξύ τους συνεργασίας. 
 
«Αγκάθι» αποτελεί το κλειστό διετές συμβόλαιο που διατηρεί με το «τριφύλλι» ο Άγγλος τεχνικός, καθώς η διοίκηση της Ομόνοιας θα πρέπει να δαπανήσει ένα σημαντικό κονδύλι ως αποζημίωση σε περίπτωση διακοπής του συμβολαίου. 
 
Οι κακές εμφανίσεις της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλα, τα επαναλαμβανόμενα λάθη και η άσχημη ψυχολογική κατάσταση που «σκέπασε» το «Ηλίας Πούλλος» δεν επιτρέπουν στη διοίκηση της Ομόνοιας να παρατείνει τη συνεργασία της με τον Τζον Κάρβερ και για την απόφαση αποδέσμευσης του ενημερώθηκε ο Νίκος Νταμπίζας. 
 
Ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας ταξίδεψε στην Αμερική, όπου θα παραμείνει για ένα δεκαήμερο για να παρακολουθήσει σεμινάριο. Πάντως, αμφισβήτηση και μάλιστα έντονη υπάρχει και προς το πρόσωπο του Ελλαδίτη τεχνικού διευθυντή, καθώς είναι ο άνθρωπος που «έκτισε» τη φετινή ομάδα. 
 
Αντικαταστάτης
Ο Νίκος Νταμπίζας πρότεινε ν’ αναλάβει προσωρινά την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Γέσπερ Φρέντμπεργκ, ο Δανός τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών, ενώ η διοίκηση της Ομόνοιας στη συνεδρία της πρόκρινε επιστροφή του Άκη Ιωακείμ στο προπονητικό τιμ της πρώτης ομάδας. 
 
Ο πρώην αμυντικός των «πρασίνων», που εκτελεί χρέη προπονητή στη δεύτερη ομάδα της Ομόνοιας, δεν αποκλείεται να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι πρωταθλήματος που ακολουθεί με την ΑΕΛ. 
 
Στη συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου της Ομόνοιας στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του Νεόφυτου Λάρκου, με προπονητή τον οποίο η Ομόνοια πανηγύρισε την κατάκτηση τίτλων.