Καθηγητής έριξε τηγάνι στο κεφάλι μαθητή στη Λεμεσό

Παρορμητική ήταν η αντίδραση  καθηγητή της 3ης Τεχνικής Σχολής στη Λεμεσό, να ρίξει προς 16χρονο μαθητή του τιγάνι, προφανώς για παραβατική συμπεριφορά του τελευταίου. 

Σύμφωνα με τον καθηγητή η κίνησή του δεν περιείχε οποιοδήποτε κίνητρο τιμωρίας του μαθητή, απλά ρίφθηκε προς το μέρος του για να το πιάσει, την ώρα του μαθήματος μαγειρικής. Ο 16χρονος –κατά τον καθηγητή του- δεν κατάφερε να πιάσει το τηγάνι,  με συνέπεια να τον βρει αυτό  στο πρόσωπο και να τον τραυματίσει.  

Ο μαθητής μετέβη στο Νοσοκομείο της Λεμεσού, όπου του έγιναν τρείς ραφές στο τραύμα που είχε υποστεί στα χείλη του, ενώ έχασε κι ένα δόντι  από το εκσφενδονισμένο μαγειρικό σκεύος. Η  υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία η οποία διερευνά σε βάρος του καθηγητή υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

Άλλες ειδήσεις από το αστυνομικό ρεπορτάζ

Δειτε Επισης

«Δεν είχα σκοπό να στοχοποιήσω την ηγεσία» διευκρινίζει ο Αναστασιάδης-«Δεν θα διστάσω να είμαι αυστηρότερος»
«Ο δικαστής με τη 19χρονη Βρετανίδα επικρίθηκε έντονα για το εσφαλμένο της απόφασης και πήρε προαγωγή»
Με δόσεις τα ευρήματα για το Κράτος Μαφία-«Ανακριβείς και παραπλανητικές» απαντά η Αρχή στις πληροφορίες για το πόρισμα
Εξοργισμένη η Κυβέρνηση με το podcast Φειδία με Τατάρ-«Προσπάθεια εργαλειοποίησης από το ψευδοκράτος»
Δεκάδες νεκροί σε ισραηλινές επιδρομές στη Γάζα-Κάλεσμα Τραμπ σε Χαμάς να συμφωνήσει σε 60ήμερη εκεχειρία
Επιστολή ψευδοκράτους προς ΓΓ-«Εκστρατεία εθνοκάθαρσης κατά τ/κ, με στόχο την ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα»
Επτά συλλήψεις αλλοδαπών για παράνομη διαμονή στη Λεμεσό
Έντονη αντίδραση ΔΗΚΟ για τη συνέντευξη Φειδία από Τατάρ-«Πιόνι της τουρκικής διπλωματίας και των ΜΜΕ»
Στη δημοσιότητα φωτογραφίες δύο προσώπων για την κλοπή από χρυσοχοείο
Με κενά η στελέχωση ναυαγοσωστικών πύργων στην Πάφο-Έλλειψη ενδιαφέροντος από ναυαγοσώστες για εργοδότηση