Πετρίδη: «Άλλη μια ιστορία. Με την ελπίδα προχωράμε...»

Πανευτυχής μετά το τέλος της σπουδαίας νίκης με 2-0 επί της Αθλέτικ που χάρισε στον ΑΠΟΕΛ την ιστορική πρόκριση στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ ήταν ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης. 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις
 
Για το πού πήγε το sms που έστελνε με το κινητό του εκείνη την ώρα:  "Δεν προλαβαίνω να απαντάω σε μηνύματα. Από πολλούς φίλους προέδρους άλλων ομάδων και τους ευχαριστώ, αλλά και από οπαδούς του ΑΠΟΕΛ".
 
Για την ιστορική πρόκριση: "Είναι ακόμα μια ιστορία στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και στο ΑΠΟΕΛ. Είναι μεγάλη επιτυχία. Μπράβο σε όλους. Καταθέσαμε ψυχή. Ο κόσμος ήταν συγκινητικός, καταπληκτικός. Να είναι βέβαιος ότι κάνουμε ότι καλύτερο για το ΑΠΟΕΛ μας"
 
Για το παιχνίδι: "Στο πρώτο μέρος δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα. Θέλαμε να κρατήσουμε το μήδεν. Ήρθε το πρώτο γκολ στο 46' και απ' εκεί και πέρα μπορεί να πιεστήκαμε κάπως αλλά όχι ιδιαίτερα. Τέλος καλό, όλα καλά. Περιμένουμε την κλήρωση. Πάμε σεμνά και ταπεινά. Έχουμε παιχνίδι την Δευτέρα".
 
Για το ότι ο κόσμος θέλει το Europa: "Πολύ δύσκολο αλλά πάντα ελπίζουμε και με την ελπίδα προχωράμε. Ένα καλό ΑΠΟΕΛ ελπίζουμε να ανταποκριθεί όπως το θέλουμε"
 
Αν προτιμά κάποιο αντίπαλο: "Καμία προτίμηση. Όλες οι ομάδες είναι μεγαθήρια. Αντιλαμβάνεστε το μέγεθος των ομάδων στους 16".
 
Αν θέλει πρωτάθλημα ή πρόκριση στους 8: "Και τα δυο. Για να παίζεις στους ομίλους πρέπει να παίρνεις το πρωτάθλημα".
 
Ευχαριστίες στο  Νίκο Αναστασιάδη: "Ευχαριστώ τον ΠτΔ, ήταν γουρλής, να έρθει και στο επόμενο".