«Έκανα λάθος» - Η συγνώμη του Σέρβου που ψευδομαρτύρησε υπέρ της Έφης Ηροδότου

Συγνώμη στους γονείς του άτυχου 17χρονου Αιμίλιου Ιωάννου που «έσβησε» στην άσφαλτο από το τροχαίο δυστύχημα που προκάλεσε η 20χρονη, τότε, Έφη Ηροδότου, ζήτησε ο Σέρβος που κατέθεσε εναντίων των γονιών της κατηγορούμενης και ο οποίος τότε είχε ψευδομαρτυρήσει υπέρ της με σκοπό την αθώωση της.

Κατά τη διάρκεια της αντεξέτασης του χθες ο Σέρβος, Γκόραν Βούτζικ, επανέλαβε ότι οι γονείς της Έφης Ηροδότου του έταξαν δουλειά στην Κύπρο με σκοπό να εξασφαλίσει άδεια παραμονής, νοουμένου ότι θα παρουσιαστεί ως ειδικός τεχνικός (άτομο που εγκατέστησε το ηλεκτρονικό σύστημα άφιξης και αναχώρησης των υπαλλήλων)σε ξενοδοχείο της Λεμεσού όπου θα μαρτυρούσε ότι η γυναίκα αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος εκείνη την ώρα βρισκόταν στο ξενοδοχείο και η μαρτυρία της είναι ψευδής.

Μεταξύ άλλων, ο Σέρβος ανέφερε ότι το έπραξε καθώς «λυπόταν τους γονείς της για την άσχημη θέση στην οποία βρισκόταν η κόρη τους».

Στη συνέχεια ο μάρτυρας, στην επισήμανση του δικηγόρου των κατηγορουμένων ότι «όμως συμφωνείς ότι σε αυτή την υπόθεση υπάρχουν κι άλλοι λόγοι που πρέπει να λυπάσαι;», ο Σέρβος απάντησε «ναι, υπάρχουν, είναι οι γονείς του αποβιώσαντος αγοριού και εκφράζω στους γονείς τα συλλυπητήρια και τη συγγνώμη μου».

Ο δικηγόρους του ζεύγους Ηροδότου επιχείρησε στην αντεξέταση του να πλήξει την αξιοπιστία του Σέρβου, αναφέροντας ότι αφού τότε είπε ψέματα (είχε κριθεί αναξιόπιστος) γιατί να μην λέει και τώρα, με τον μάρτυρα να απαντά ότι «τότε έκανα λάθος και τώρα ήρθα από τη Σερβία εγχειρισμένος και με την ασθένεια για να πω όλη την αλήθεια».

Δειτε Επισης

«Εμβληματική προσωπικότητα»-Τιμήθηκε ο Αλέκος Μαρκίδης από το Τμήμα Νομικής του Παν. Κύπρου
Μεγάλες ποσότητες καπνικών προϊόντων κατασχέθηκαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας
Χάθηκαν τα ίχνη 15χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Αεροσκάφος υπέστη ζημιές την ώρα κατάσβεσης πυρκαγιάς-Έτοιμο για δοκιμαστική πτήση
«Ήταν πάντα ακέραιος και δεν δίσταζε να πει την αλήθεια»-Η Λάρνακα αποχαιρέτησε το Χαράλαμπο Ζαχαρίου
Άφιξη 21 μεταναστών ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο-Συνελήφθη 33χρονος
Έφεση «Ισότητας» κατά απόφασης Δικαστηρίου Εργατικών Διαφορών για εργοδοτούμενους αορίστου
Ζήτησε πραγματογνώμονα η πλευράς της Γερμανίδας στη δίκη για σφετερισμό Ε/κ περιουσιών
Παριστάνουν τους κυβερνητικούς λειτουργούς και εξαπατούν πολίτες τηλεφωνικώς-Πώς δρουν οι επιτήδειοι
Διάταγμα αναστολής εργασιών στο χώρο που έπεσαν οι κύλινδροι εξέδωσε ο ΕΟΑ Λευκωσίας