Εμπλέκεται ξανά στον Ολυμπιακό, υπό άλλη ιδιότητα, ο Τορναρίτης

Πάνε περίπου 12 χρόνια από την ημέρα που ο Χριστόφορος Τορναρίτης ολοκλήρωσε την προεδρική του θητεία στον Ολυμπιακό Λευκωσίας και φέτος ο Κύπριος επιχειρηματίας εμπλέκεται ξανά με τα τεκταινόμενα των μαυροπρασίνων.

Αυτή τη φορά ο Τορναρίτης δεν αναλαμβάνει πόστο στα διοικητικά της ομάδας, αλλά έγινε ένας από τους πιο μεγάλους χορηγούς της ομάδας και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε ο Ολυμπιακός να ξεφύγει από την δύσκολη οικονομική περίοδο και να παλέψει για το στόχο της ανόδου.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (21/02) ο πρόεδρος του σωματείου, Κώστας Σεραφείμ, ο οποίος δήλωσε: «Από τον Γενάρη μειώσαμε το μπάτζετ μέχρι και 25%. Ευχαριστούμε τον Χριστόφορο Τορναρίτη γιατί χωρίς τη βοήθειά του δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε την προσπάθεια για σωτηρία του Ολυμπιακού».

Ο Χριστόφορος Τορναρίτης ήταν παρών στη συνέντευξη Τύπου δηλώνοντας από την πλευρά του: «Ποιος να μου το έλεγε ότι μετά από 12 χρονιά θα μιλώ για τον Ολυμπιακό. Είναι παράξενο συναίσθημα. Όλοι ξέρουν πόσο αγαπώ τον Ολυμπιακό και αφήνω στο παρελθόν πόσο πληγώθηκα. Πιστεύω σε αυτή τη διοίκηση και γι’ αυτό αποφάσισα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα».

Σύμφωνα με όσα είπε ο διοικητικός ηγέτης των μαυροπρασίνων, σημαντική βοήθεια δόθηκε και από την εταιρεία του πρώην προέδρου της ομάδας, Πέτρου Σάββα, αλλά και από άλλους χορηγούς.

Μιλώντας για το χρέος ο Κώστας Σεραφείμ δήλωσε ότι υπάρχει χρέος ύψους 350-400 χιλιάδων ευρώ. 
 
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χρύσης Μιχαήλ, ευχαρίστησε εκ μέρους του τεχνικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών το ΔΣ της ομάδας αλλά και τους χορηγούς για την μεγάλη στήριξη που παρέχουν στην ομάδα και απεύθυνε κάλεσα στον κόσμο του Ολυμπιακού να στηρίξει την ομάδα στους τελευταίους πέντε αγώνες που θα δώσει για το πρωτάθλημα.