Πώς με μόλις 3 ευρώ κέρδισε τα εκατομμύρια του τζόκερ ο υπερτυχερός στη Λεμεσό

Υποδέχθηκε τον καρνάβαλο, υποδέχθηκε και 16 εκατομμύρια ευρώ χθες το βράδυ η Λεμεσός.

Στην μεγάλη κλήρωση του τζόκερ που μοίραζε στον νικητή της πρώτης κατηγορίας 16 εκατομμύρια ευρώ βρέθηκε μόνο ένα τυχερό δελτίο στη Λεμεσό.

Το δελτίο παίχθηκε τις τελευταίες ώρες πριν την κλήρωση. Συγκεκριμένα παίχθηκε γύρω στις 7 το βράδυ της Πέμπτης, τρεις μόλις ώρες πριν την κλήρωση του τζόκερ.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του Πρακτορείου (στη Μέσα Γειτονιά στη Λεμεσό) κ. Φωτεινή Καβάζη το τυχερό κουπόνι ήταν αξίας μόλις 3 ευρώ.

Η ίδια δηλώνει πως υποψιάζεται ποιος τα κέρδισε, αλλά δεν μπορεί με βεβαιότητα να ξέρει. Μέχρι και σήμερα το πρωί ο υπερτυχερός του τζόκερ δεν είχε επικοινωνήσει με το πρακτορείο. 

Το πιθανότερο σενάριο είναι ο μεγάλος τυχερός να συμπλήρωσε στα έξι κουτάκια του δελτίου 5 συν 1 αριθμούς. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να συμπλήρωσε μόνο ένα κουτάκι με 5 αριθμούς και έξι αριθμούς τζόκερ.
 

Άλλοι δύο Κύπριοι τυχεροί στην δεύτερη κατηγορία

Άλλοι δύο Κύπριοι, ένας στο Φρέναρος και ένας στην Αγία Νάπα πέτυχαν τους 5 αριθμούς χωρίς τον τζόκερ και έγιναν πλουσιότεροι κατά 120 χιλιάδες ευρώ. Οι δύο τυχεροί έπαιξαν δελτίο αξίας 2,5 και 3 ευρώ αντίστοιχα.

Δείτε αναλυτικά τους τυχερούς της κλήρωσης

 


 
  

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Το σπάσιμο των μπότηδων έφερε την Πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα
Έρευνες για τα αίτια θανάτου του άτυχου 56χρονου εκπαιδευτή αλόγων-Στην αναμονή για τη νεκροτομή
Φτάνει το απόγευμα στην Κύπρο το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα
ΒΙΝΤΕΟ: Έγινε η πρώτη Ανάσταση στην Χίο από τον «ιπτάμενο» ιερέα
Νύχτα επεισοδίων σε ελέγχους για λαμπρατζιές-Μολότοφ, πέτρες και κροτίδες
Πάνω από 50 περιστατικά με λαμπρατζιές σε ένα 24ωρο-Ξέφυγε η κατάσταση στη Λάρνακα
ΒΙΝΤΕΟ: «Ανάστα ο Θεός»-Σείστηκαν οι εκκλησίες με την Πρώτη Ανάσταση
Επεισόδια με είκοσι νεαρούς στη Λάρνακα-Πέταξαν κροτίδες εναντίον περιπολικού, συνελήφθησαν τρεις
ΒΙΝΤΕΟ: Έγινε η πρώτη Ανάσταση με το έθιμο του «σεισμού» στη Ζάκυνθο
Ανάλυση: Ο Τραμπ υποσχέθηκε λύση σε 100 μέρες στην Ουκρανία, αλλά... δεν προλαβαίνει