«Η κυπριακή κόλαση έχει το λόγο»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ BILBAO / ΣΙΜΟΣ ΠΑΦΙΤΗΣ

Στις πολλές ευκαιρίες της Μπιλμπάο, αλλά και στο γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ παραμένει ζωντανός στην υπόθεση πρόκρισης αναφέρονται στα ρεπορτάζ τους οι Ισπανοί για το αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και τους γαλαζοκίτρινους.

Η αποστολή είναι χορηγημένη από τα ελαστικά «Hankook» επίσημο χορηγό του Γιουρόπα Λιγκ της εταιρείας «Καποδίστριας» που σας μεταφέρουν την ποιοτικότερη και ασφαλέστερη ενημέρωση από το Μπιλμπάο.

Στην marca γράφει ότι ο ΑΠΟΕΛ απέφυγε βαριά ήττα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο η οποία όμως διατηρεί το προβάδισμα μιας και βολεύεται με ισοπαλία στο ΓΣΠ.

Η Αs στο ρεπορτάζ έχει τίτλο: «Η Αθλέτικ κέρδισε με ανατροπή, αλλά ο ΑΠΟΕΛ φεύγει ζωντανός» της τονίζει ότι η Αθλέτικ Μπιλμπάο ήταν κυρίαρχος στον αγώνα όμως το γκολ στο φινάλε του αγώνα δίνει ελπίδες στον ΑΠΟΕΛ. Μάλιστα, ολοκληρώνει το ρεπορτάζ γράφοντας: «Η κυπριακή κόλαση έχει το λόγο».

 

 

«Τα λιοντάρια δυσκολεύουν τη ζωή τους» τιτλοφορείται το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Mundo Deportivo, που καταλήγει ότι «τώρα θα υποφέρουν στην Κύπρο».