Τραυματίας οπαδός του ΑΠΟΕΛ με κοψίματα στο πρόσωπο από μπουκάλι!

Ένα άτομο τραυματίστηκε στο πρόσωπο και αρκετά αναγνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια συμπλοκής το βράδυ της Τετάρτης ανάμεσα σε οπαδούς του ΑΠΟΕΛ και της Μπιλμπάο.
Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 10 το βράδυ στην περιοχή της Πλάθα δε Αριάγκα, στο Μπιλμπάο, μια μέρα πριν η κυπριακή ομάδα αντιμετωπίσει στο «Σαν Μαμές» την αντίστοιχη του Ερνέστο Βαλβέρδε για τη φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ.
Ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης μεταξύ οπαδών ένας άνδρας κυπριακής υπηκοότητας τραυματίστηκε στο πρόσωπο από μπουκάλι και συγκεκριμένα αποκόμισε κοψίματα στο πρόσωπο (κάτω από το αυτί προς το φρύδι και το μάγουλο).
Τον παρέλαβε ασθενοφόρο στη διασταύρωση των οδών Ναβάρα και Αμιστάδ. Αφ’ ότου έλαβε τις πρώτες βοήθειες επί τόπου, ο άνδρας αφέθηκε από το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Μπασούρτο, σύμφωνα με πληροφορίες που άντλησε το Europa Press από το Τμήμα Εσωτερικών της χώρας των Βάσκων.
Ο οπαδός του ΑΠΟΕΛ αφέθηκε από το νοσοκομείο χθες βράδυ και είναι σε καλή κατάσταση, όπως πληροφόρησε ο (υπεύθυνος για την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα) Μιχάλης Ηροδότου, που βρίσκεται στο Μπιλμπάο.
Σημειώνεται ότι μέσα από την αναγνώριση προσώπων η αστυνομία του Μπιλμπάο έχει προχωρήσει στη σύλληψη πέντε οπαδών της Αθλέτικ.