Γιαμπερέ δεξιά, Μοράις στόπερ, Μπερτόλιο κι Αρτυματάς κόφτες!

Με σύστημα 4-3-3, τρεις αμυντικούς μέσους και μπόλικες... εκπλήξεις προτίθεται να παρατάξει ο Τόμας Κρίστιανσεν τον ΑΠΟΕΛ στο αποψινό πρώτο παιχνίδι με την Μπιλμπάο στο Σαν Μαμές, για τη φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ.

Η αποστολή είναι χορηγημένη από τα ελαστικά «Hankook» επίσημο χορηγό του Γιουρόπα Λιγκ της εταιρείας «Καποδίστριας» που σας μεταφέρουν την ποιοτικότερη και ασφαλέστερη ενημέρωση από το Μπιλμπάο.

Μπροστά από τον Βάτερμαν η πρώτη έκπληξη αφορά στη χρησιμοποίηση του νεοφερμένου Σεντρίκ Γιαμπερέ ως δεξιού μπακ και η δεύτερη στην οπισθοχώρηση του Νούνο Μοράις σε ρόλο στόπερ, δίπλα στον Μερκή. Στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Ιωάννου θα προτιμηθεί έναντι των Λάγο και Αλεξάνδρου.
Μπροστά από την άμυνα οι Αρτυματάς και Βινίσιους θα έχουν ως τρίτο αμυντικό μέσο τον Μπερτόλιο (τρίτη έκπληξη), ενώ την επιθετική τριάδα θα απαρτίζουν οι Εφραίμ (δεξιά), Αλωνεύτης (αριστερά) και Σωτηρίου (κορυφή).
Αυτήν την πρωτοεμφανιζόμενη σε επίσημο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ και γεμάτη αρκετές... ανορθογραφίες ενδεκάδα εκτιμά η βάσκικη ιστοσελίδα berria.eus ότι θα παρατάξει απόψε ο Τόμας Κρίστιανσεν. Προφανώς το εν λόγω ενδεχόμενο συγκεντρώνει μηδαμινές πιθανότητες, καθώς ο Δανός έχει (απο)δείξει ότι δεν προπονητής που σ' ένα κομβικό παιχνίδι θα πειραματιστεί με το σύστημα, τους ρόλους και τα πρόσωπα.