Η Ζέτα Τσακούμη στο «9ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου»

Το «9ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου», που διοργανώνεται στις 21 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, έχει ως στόχο του να προβάλλει στις επιχειρήσεις τους τρόπους, με τους οποίους μπορεί ένα e-shop να υλοποιηθεί και να ταξιδέψει κι εκτός κυπριακής αγοράς.
 
Σε όποιον κλάδο κι αν ανήκεις, όποια θέση-κλειδί κι αν κατέχεις στην επιχείρησή σου, σε όποιον εν δυνάμει πελάτη κι αν απευθύνεσαι, είτε είσαι μικρός είτε μεγάλος «παίκτης» της αγοράς σε τοπικό ή διεθνές επίπεδο, μπορείς να γίνεις ακόμη πιο σημαντικός, δυνατός, πετυχημένος, με πιστούς πελάτες, μεγαλύτερες παραγγελίες, εύστοχο προφίλ και καλύτερη οργάνωση. Το «Συνέδριο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο 2017» μιλά στη γλώσσα του σύγχρονου επιχειρηματία, προσφέρει απαραίτητα εργαλεία, μυστικά κι εμπειρία για ανταγωνιστική αυτοπροβολή και κερδοφορία.
 
Ανάμεσα στους διακεκριμένους ομιλητές του Συνεδρίου, είναι η Ζέτα Τσακούμη, με περισσότερα από 10 χρόνια στο ενεργητικό της ως Υπεύθυνη Επικοινωνίας σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της μόδας, της ομορφιάς και του lifestyle. Στους πελάτες που έχει διαχειριστεί έως σήμερα, από τη θέση της account manager στην “Progressive” και ως account director στην “Valuecom”, συγκαταλέγονται οι: H&M, Nike, Luxottica, L'Oreal, Pernod Ricard. Το 2012 ανέλαβε την Επικοινωνία του πετυχημένου ελληνικού luxury swimwear brand “MITOS”, καθώς και της exclusive δερματολογικής κλινικής “33 Derma Clinic”. Έχει, επίσης, συνεργαστεί με τον κολοσσό Inditex από τη θέση της human resources manager για λογαριασμό των αλυσίδων “Zara Home”, “Oysho” και “Stradivarius”.
Στον ελεύθερο χρόνο της αρθρογραφεί σε ελληνικά περιοδικά κι ιστοσελίδες και παρουσιάζει στήλες σε τηλεοπτικές εκπομπές. Το 2010 δημιούργησε το προσωπικό της ιστολόγιο με άρωμα «γυναικοπαρέας» (www.pinkgirlnotes.com). Το μπλογκ της Ζέτας Τσακούμη εξελίχθηκε σε επαγγελματική δραστηριότητα χάρη στην εμπιστοσύνη που απολαμβάνει από πολύ μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.
Το «Συνέδριο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο 2017» φιλοξενεί κορυφαίους ομιλητές και παρουσιάζει, μέσα από πρακτικά παραδείγματα, τις τάσεις, εξελίξεις και τα εργαλεία που χρειάζεται ένα ηλεκτρονικό κατάστημα σήμερα, ώστε να μπορέσει να διακριθεί όχι μόνο σε τοπικό, αλλά και σε διεθνές επίπεδο. Στο πλαίσιο του Συνεδρίου αναλύονται θέματα όπως:

  • Global & Local Trends: Ό,τι συμβαίνει σήμερα στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο, σε τοπικό αλλά κυρίως σε παγκόσμιο επίπεδο
  • Blogging: Η νέα υπερδύναμη στα digital δεδομένα
  • Το Περιεχόμενο είναι η Βιτρίνα σου: Στόχευσε καλά, Φτάσε ψηλά
  • Κράτα το Ενδιαφέρον του κοινού σου Αμείωτο: Συνεχής παρουσία με συνέπεια
  • Εξυπηρέτηση Πελατών: μια πονεμένη ιστορία…
  • Ψηφιακή Εμπειρία 5 Αισθήσεων: Προσωποποιημένα, Μοντέρνα, Αξιόπιστα
  • Παραγγελίες, Πληρωμές, Αποστολές: Είναι τόσο δύσκολο τελικά;

Για το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ:
http://www.imhbusiness.com/el/9-e-commerce-conference
 
Οργάνωση: ΙΜΗ
Χορηγός: JCC Payment Services
Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό InBusiness, Περιοδικό Gold, ΡΕΠΟΡΤΕΡ online
 
Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές, επικοινωνήστε στο τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
 
 

Δειτε Επισης

Ξεκαθαρίζει για τον τερματισμό των μέτρων στήριξης η Κυβέρνηση-«Ο πληθωρισμός έχει υποχωρήσει»
Με κάθε λαμπρότητα τίμησε την ημέρα της Ανεξαρτησίας η Κύπρος (pics)
Συννεφιασμένος ο καιρός, μεμονωμένες βροχές στο μενού-Στους 30 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Ανοίγει ξανά η συζήτηση για το Εθνικό Σχέδιο Παιδείας-Στέλνει πολυσέλιδο υπόμνημα σε ΠτΔ ο Μυλωνάς
Ανησυχούν για πυρκαγιές οι Κύπριοι, ενημερώνονται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Έπεσε «μαύρο» στο ΡΙΚ λόγω απεργίας των υπαλλήλων για μη καταβολή συντάξεων
Τη λήψη αποφάσεων για το ΧΥΤΥ Κόσιης, ζητούν από το κράτος φορείς της Λάρνακας
Έτοιμη η Εθνική Στρατηγική Μητρικού Θηλασμού-Στο 83% ο μεικτός θηλασμός το 2022
Η Κυβέρνηση να ισοζυγίσει επιπτώσεις από μη μηδενικού ΦΠΑ ζητεί ο ΣΥΠΡΟΔΑΤ
Επιφυλάξεις στη Βουλή για τις καθολικές αυξήσεις 1,5% στο δημόσιο