Kρίστιανσεν: «Η Μπιλμπάο είναι το φαβορί, αλλά…»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒILBAO / ΣΙΜΟΣ ΠΑΦΙΤΗΣ
 
Φαβορί την Μπιλμπάο έχρισε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (16/02).
 
Η αποστολή είναι χορηγημένη από τα ελαστικά «Hankook» επίσημο χορηγό του Γιουρόπα Λιγκ της εταιρείας «Καποδίστριας» που σας μεταφέρουν την ποιοτικότερη και ασφαλέστερη ενημέρωση από το Μπιλμπάο.
 
Για τη δήλωση του Βαλβέρδε ότι θα φάνε τα μούτρα τους αν υποτιμήσουν τον ΑΠΟΕΛ: Η Αθλέτικ είναι φαβορί, έχει την έδρα την υποστήριξη. Ελπίζουμε στο δεύτερο παιχνίδι, να κυνηγήσουμε τις όποιες πιθανότητες 
 
Για την πρώτη μάχη με τον Βαλβέρδε ως προπονητές: «Είναι τιμή μου να είμαι εδώ και να είμαι αντιμέτωπος με τον Ερνέστο. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, πέτυχε πολλά πράγματα με την Αθλέτικ»

Αν θα παίξει ο Πάρντο: «Την εντεκάδα την λέω λίγη ώρα πριν το παιχνίδι. Ο Ούρκο είναι εδώ γιατί είναι σημαντική στιγμή για τον ίδιο και για όλους τους Ισπανούς
 
«Η Μπιλμπάο είναι μια ομάδα με μεγάλες δυνατότητες. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μεγάλη πίεση, ειδικά στα πρώτα στάδια του αγώνα».