Ξανά στο δικαστήριο οι γονείς της Έφης Ηροδότου

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγούνται στις 11 το πρωί οι γονείς της Έφης Ηροδότου, οι οποίοι κατηγορούνται για τη σκευωρία που στήθηκε και αποκαλύφθηκε το 2011 με πλαστογραφίες και ψευδομαρτυρίες με σκοπό την αθώωση της κόρης τους.

Η προηγούμενη δικάσιμος είχε αναβληθεί καθώς οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων δήλωσαν ότι δεν έχουν όλο το μαρτυρικό υλικό υποστηρίζοντας πως απουσιάζουν κάποια έγγραφα.

Η κατηγορούσα αρχή δεν έφερε ένσταση στο αίτημα και επιβεβαίωσε ότι το μαρτυρικό υλικό παραδόθηκε στους συνηγόρους υπεράσπισης τρεις μέρες προηγουμένως. Ωστόσο επιφυλάχθηκε για το αν απουσιάζουν από το μαρτυρικό υλικό συγκεκριμένα έγγραφα και συμφωνήθηκε όπως σταλεί επιστολή για να γίνει αναφορά στα έγγραφα που απουσιάζουν και να διερευνηθεί ο ισχυρισμός τους. 

Το Δικαστήριο όρισε την επόμενη δικάσιμο για τις 14, 16 και 17 του μήνα. 
Μεταξύ άλλων ανάμεσα στα αδικήματα που αντιμετωπίζουν είναι αυτά της πλαστογραφίας, ψευδορκίας και δωροδοκίας που επιφέρουν ποινές μέχρι 7 χρόνων.

Υπενθυμίζεται ότι η Έφη Ηροδότου οδηγείται ξανά ενώπιων δικαστηρίου την 1η Μαρτίου καθώς επίσης είχε αναβληθεί η δίκη της για τους ίδιους λόγους.

Δειτε Επισης

Δύσκολη η αντιπυρική περίοδος λόγω άνυδρου χειμώνα-«Οι πυρκαγιές είναι μία διαρκής και εντεινόμενη απειλή»
Πάνω από 280 αδασμολόγητες κούτες τσιγάρων εντοπίστηκαν στην οικία στη Λευκωσία-Βρέθηκαν και ναρκωτικά
Το ύστατο χαίρε στον Χαράλαμπο Ζαχαρίου-Οδηγείται στην τελευταία του κατοικία
Επιβεβαίωσε το μένος του δράστη η νεκροτομή στον Αργυρού-Δέχθηκε 19 μαχαιριές, μοιραία τα τραύματα στον θώρακα
Επέστρεψε στην εποχή του 2013 η κατάσταση με τον υπερπληθυσμό στις Φυλακές-Πρωτιά για την Κύπρο στην ΕΕ
Καίει τον βασικό ύποπτο η 47χρονη, της παραδέχθηκε ότι σκότωσε τον Αργυρού-Είχαν πάει περίπατο θύμα και φερόμενος θύτης
Βαρύ πρόστιμο 44 χιλιάδων σε άνδρα που έκρυβε λαθραία τσιγάρα στην αποθήκη του (pics)
Απείλησε δύο πρόσωπα με πιστόλι που περνούσαν έξω από την οικία του
Γνώριζαν από το 2015 για τους ΤΑΚΑΤΑ, αποδίδουν τυχόν παραλείψεις σε έλλειψη προσωπικού στο ΤΟΜ ο Διευθυντής
Μετά την... αναταραχή που προκάλεσε, αναίρεσε την απόφαση του ο Αρχηγός για διακοπή μέτρων στις συναγωγές-Συνεχίζεται η φρούρηση