Ο Δήμος Σωτήρας παρουσίασε τη φετινή Βασίλισσα του Καρναβαλιού Αμμοχώστου

Τη φετινή Βασίλισσα του Καρναβαλιού Αμμοχώστου παρουσίασε σήμερα ο Δήμαρχος Σωτήρας Γεώργιος Τάκκας κατά τη διάρκεια δημοσιογραφικής διάσκεψης.
 
Σε δελτίο Τύπου του Δήμου Σωτήρας αναφέρεται ότι «βασίλισσα θα είναι η Πρόεδρος του Δημοτικού Χορευτικού Ομίλου Σωτήρας, μέλος της Σχολικής Εφορείας Σωτήρας και γνωστή καρναβαλίστρια, Φλωρίνα Ομήρου. Ο Δήμος Σωτήρας θα ηγείται του φετινού καρναβαλιού Αμμοχώστου με δικό του άρμα που τίτλοι θα έχει "Η Βασίλισσα του Τουρισμού", θέλοντας με αυτό τον τρόπο να επιδείξει την τεράστια συμβολή ολόκληρης της επαρχίας Αμμοχώστου στην οικονομία της Κύπρου, ως μια επαρχία Βασίλισσα του Τουρισμού».
 
Στην παρουσίαση ο κ. Τάκκας «ευχαρίστησε τους άλλους Δήμους της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου για την απονομή του ρόλου του Βασιλιά Καρνάβαλου και κάλεσε όλους να επισκεφθούν την επαρχία Αμμοχώστου για να διασκεδάσουν στους ξέφρενους ρυθμούς του Καρναβαλιού».
 
Εξάλλου ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης ανέφερε ότι «φέτος η προσέλευση αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο με 30.000 επισκέπτες και πέραν των 2.500 καρναβαλιστών. Η επιλογή του Δήμου Σωτήρας για να προηγείται του φετινού Καρναβαλιού αποδεικνύει έμπρακτα το κλίμα συνεργασίας στους Δήμους της ελεύθερης Αμμοχώστου με την εκ περιτροπής ανάληψη του Βασιλιά Καρνάβαλου».
 
Η Βασίλισσα του Καρναβαλιού, Φλωρίνα Ομήρου, εξέφρασε τις ευχαριστίες της «στο Δήμο Σωτήρας και στο διοργανωτή Δήμο του Παραλιμνίου για την ευκαιρία της εκπροσώπησης της επαρχίας μέσα από το διασκεδαστικό ρόλο της Βασίλισσας και κάλεσε μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν σε όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις για τα φετινά καρναβάλια στην επαρχία της Αμμοχώστου».
 
Οι εκδηλώσεις για τα φετινά Καρναβάλια στην επαρχία Αμμοχώστου ξεκινούν την Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου με την καθιερωμένη βραδινή παρέλαση της Τσικνοπέμπτης και θα συνεχιστούν με την ποδαράτη παρέλαση στους δρόμους του Παραλιμνίου το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου.
 
Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 2 το μεσημέρι με τη μεγάλη παρέλαση που ξεκινά από το Β` Δημοτικό Παραλιμνίου και περνά μέσα από την πλατεία Μητροπόλεως στο Παραλίμνι.

Δειτε Επισης

Το διακύβευμα για τη νέα ηγεσία της Αστυνομίας-«Πρέπει να επικρατεί το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες»
Αναμένει στο ακουστικό η Λευκωσία για επίσημη ενημέρωση από ΗΕ για την ημερομηνία συνάντησης
Αναθεωρούνται πρωτόκολλα μετά την απόδραση του Κομμωτή-«Στόχος να επανέλθει το αίσθημα ασφάλειας στις Φυλακές»
Το μήνυμα του ΠτΔ για την ημέρα ανεξαρτησίας-«Στόχος η ενίσχυση της υπόστασης της Δημοκρατίας»
Ενεργούσε με οδηγίες και περίμενε εντολές ο 28χρονος που πιάστηκε με τα 80 κιλά ναρκωτικά (pics)
Συννεφιασμένος ο καιρός, μεμονωμένες βροχές στο μενού-Στους 30 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
LIVE: Στα ανατολικά προωθείται ο ισραηλινός στρατός-Πύραυλοι στο κεντρικό Ισραήλ από τη Χεζμπολάχ
Το δικαίωμα παύσης Αρχηγού από ΠτΔ μέσα από δικαστικές αποφάσεις-Το ελεύθερο πεδίο και το κριτήριο της εικόνας
Ανοίγει ξανά η συζήτηση για το Εθνικό Σχέδιο Παιδείας-Στέλνει πολυσέλιδο υπόμνημα σε ΠτΔ ο Μυλωνάς
Έργα και Ημέραι του Στέλιου Παπαθεοδώρου-Από το Parody account, στην έξαρση του εγκλήματος και τις αποδράσεις