Προσοχή, το Νο.77 άρχισε να σκοράρει ξανά!

Από τα θετικά της Ομόνοιας στα τελευταία παιχνίδια είναι το ανέβασμα του Δημήτρη Χριστοφή. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός των πρασίνων από το καλοκαίρι του 2015, οπότε και επέστρεψε παλεύει να επανέλθει σε φουλ επίπεδα και το τελευταίο διάστημα φαίνεται να το πετυχαίνει.
 
Ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς σε αυτό τον ενάμιση χρόνο που δεν τον άφησαν να βρει τον καλό του εαυτό και κατά συνέπεια η Ομόνοια να στερείται ένα σημαντικό γρανάζι της μηχανής της.
 
Τα τελευταία παιχνίδια δείχνουν ότι ο Δημήτρης Χριστοφή άρχισε να βρίσκει τα πατήματά του και μπορεί να αποτελέσει και πάλι στυλοβάτη στην προσπάθεια της ομάδας της Λευκωσίας για ευόδωση των στόχων της.
 
Στο χθεσινό (11/02) παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΖ, ο Δημήτρης Χριστοφή σκόραρε για δεύτερο σερί αγώνα φθάνοντας τα τέσσερα στη φετινή σεζόν. Αρκεί να αναφέρουμε ότι πέρσι σκόραρε μόνο μία φορά (και άλλη μία στο κύπελλο), ενώ είναι το τρίτο τέρμα του 28χρονου στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, δείγμα της ανόδου του το τελευταίο διάστημα.
 
Η προηγούμενη φορά που πέτυχε γκολ σε δύο συνεχόμενους αγώνες ήταν τον Νοέμβρη του 2014 είχε σκοράρει με την Εθνική κόντρα στην Ανδόρα (06/11) και στον επόμενο αγώνα που έπαιξε με την Σιόν  (29/11) απέναντι στην Γκρασχόπερες.
 
Με τον ίδιο σύλλογο το έπραξε στην πρώτη του θητεία στους πράσινους και συγκεκριμένα όταν σκόραρε στις νίκες σε βάρος των Αλκή (4-2) και Απόλλωνα (2-1) την 22η και την 23η αντίστοιχα της σεζόν 2012-2013.