Φωτογραφίες από όσα άφησε πίσω της η πυρκαγιά σε οικία στο Φοινί

Μια πολύ δύσκολη μέρα ξεκίνησε για μια οικογένεια στο χωριό Φοινί της Επαρχίας Λεμεσού μετά τη χθεσινοβραδινή καταστροφική πυρκαγιά που κατέκαψε την οικία τους.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής, η Πυροσβεστική ενημερώθηκε γύρω στις 16:30 και αμέσως μετέβηκαν στην περιοχή δυο πυροσβεστικά οχήματα και ένα επιτελικό όχημα από τον κεντρικό πυροσβεστικό σταθμό Λεμεσού, ενώ ακολούθησαν ενισχύσεις από τον πυροσβεστικό σταθμό Μονιάτη.

Στην οικία διέμενε πενταμελής οικογένεια από το χωριό που σήμερα την βρήκε να μετρά τις πληγές της.

Οι φωτογραφίες από το εσωτερικό της οικίας τους, καταγράφουν ακριβώς αυτό, τις εκτεταμένες ζημιές που προκάλεσε η φωτιά στο σπίτι της οικογένειας.

Διαβάστε επίσης:  Υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά στο Φοινί- Καταστράφηκε ολοσχερώς οικία

 

Φωτογραφίες από τον ιστότοπο της Κοινήτητας
 

Δειτε Επισης

Νέα αντίδραση Αντριάνας για απόλυση Βαρωσιώτου-«Το κάχρι τους είναι ότι δεν είναι διεφθαρμένη και λέει την αλήθεια»
Αιχμηρός ο Κληρίδης για την απόλυση Βαρωσιώτου-«Θέλουμε δικαστές αδιάφθορους, που έχουν το θάρρος της γνώμης τους»
Ένταση στη δομή ανηλίκων Hope For Children-Μπούκαραν στο γραφείο λειτουργού και έσπασαν υπολογιστή
Εκκενώθηκε χώρος ξενοδοχείου στον Πρωταρά μετά από διαρροή χημικών
Περιμένει εξηγήσεις για την Βαρωσιώτου η Κυβέρνηση-«Λογικό και αυτονόητο τέτοιες αποφάσεις να προκαλούν εικασίες»
Ποινή φυλάκισης οκτώ ετών σε 46χρονο για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού
Σοβαρά λάθη και ευθύνες καταλογίζει η Ελεγκτική σε ΤΔΕ για τις έξυπνές στάσεις-«Μικρές με μηδενική ορατότητα»
Επανέρχεται το Άλμα για τους πύργους στη Λάρνακα-«Το Τμ. Περιβάλλοντος με υπηρεσιακή γλώσσα επιλεκτικά διευκρινίζει»
Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα μετά από έλεγχο σε 15 διαμερίσματα στην παλιά Λευκωσία
Πάνω από 100 νεκροί στη Γάζα παρά τις εκκλήσεις για κατάπαυση πυρός-«Ανθρώπινα μέλη σκορπισμένα παντού»