Ποια Μπιλμπάο; Η Καρμιώτισσα

Η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο "Σαν Μαμές" την προσεχή Πέμπτη (16/2) άρχισε, όμως οι "γαλαζοκίτρινοι" επιβάλλεται να ξεχάσουν, τουλάχιστον για δύο ώρες, το παιχνίδι με τους Βάσκους για τους 32 του Γιουρόπα Λιγκ, 'ώστε να αποφύγουν το εμπόδιο της Καρμιώτισσας. 
 
Οι πρωταθλητές δίνουν το απόγευμα (19:00) του Σαββάτου το τελευταίο θεωρητικά εύκολο παιχνίδι πρωταθλήματος καθώς στη συνέχεια ακολουθούν συνεχόμενα ντέρμπι με ΑΕΛ, Απόλλωνα και Ομόνοια, ενώ στο ενδιάμεσο θα μονομαχήσουν σε διπλές αναμετρήσεις με Αθλέτικ Μπιλμπάο και ΑΕΛ (για το κύπελλο),
 
Πλην του τραυματία Μπαράλ, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής για να προφυλαχθεί και να είναι έτοιμος στο ματς της Πέμπτης, ο Τόμας Κρίστιανσεν έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές. 
 
Ο Δανός τεχνικός πιθανότατα θα δώσει φανέλα βασικού στον Γιαμπερέ. Ο αφρικανός (με γαλλικό διαβατήριο) αμυντικός αποκτήθηκε για να δώσει ποιότητα στα μετόπισθεν των "γαλαζοκιτρίνων" και εκτός απρόοπτου θα κάνει ντεμπούτο κόντρα στην Καρμιώτισσα, ώστε να πάρει αγωνιστικά λεπτά και να είναι έτοιμος για συμμετοχή και απέναντι στην Μπιλμπάο. 
 
Ντεμπούτο με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ θα κάνει πιθανότατα και ο Κάνιας, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Βινίσιους στα ντέρμπι πρωταθλήματος που ακολουθούν με δεδομένη τη τιμωρία που θα δεχθεί ο Βινίσιους. 
 
Αναλυτικά  το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 

17:00 Ερμής - Άρης (Cytavision Sports 2)
17:00 Ομόνοια - ΑΕΖ (Primetel)
19:00 Καρμιώτισσα - ΑΠΟΕΛ (Cytavision Sports 1)

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου

16:00 ΑΕΛ - ΑΕΚ (Cytavision Sports 1)
17:00 Εθνικός Άχνας - Απόλλωνας  (Cytavision Sports 2)
18:00 Αναγέννηση - Νέα Σαλαμίνα  (Cytavision Sports 7)

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 
19:00 Δόξα - Ανόρθωση (Cytavision Sports 1)