Μπαράζ διαρρήξεων στη Λεμεσό – Τρεις επιδρομές σε οικίες το τελευταίο 24ωρο

Έξαρση παρουσιάζουν οι υποθέσεις διαρρήξεων στη Λεμεσό το τελευταίο εικοσιτετράωρο, με τους επιτήδειους να έχουν αποκομίσει μετά από 3 «επιδρομές» σε κατοικίες αποκόμισαν περιουσία μεγαλύτερης των 150 χιλιάδων ευρώ.

Το απόγευμα της Πέμπτης, 50χρονος ρώσος επιχειρηματίας κατήγγειλε στην Αστυνομία Λεμεσού πως  πέραν των 100 χιλιάδων ευρώ υπολογίζεται η αξία των κλοπιμαίων ειδών, μετά το πέρασμα διαρρηκτών από το σπίτι του στη Αμαθούντα. Η διάρρηξη έγινε γύρω στις 8 το βράδυ της Τετάρτης, ώρα που απουσίαζαν οι ένοικοι της πολυτελούς κατοικίας.

Οι δράστες «σήκωσαν» μικρό χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των χιλίων περίπου ευρώ, προσωπικά του έγγραφα, αλλά και μια συλλογή πανάκριβων ρολογιών. Η αξία μόνο δύο ρολογιών, υπολογίζεται στις 57 χιλιάδες ευρώ. Από το σπίτι κλάπηκαν ακόμη ηλεκτρονικές ταμπλέτες και επώνυμες γυναικείες τσάντες.   Ο δράστης ή οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο από τη γυάλινη μπαλκονόπορτα του σπιτιού, η οποία ήταν κλειστή αλλά όχι ασφαλισμένη.

Με τον ίδιο τρόπο, παραβιάζοντας την είσοδο, έδρασαν οι διαρρήκτες που μπήκαν στο σπίτι Βρετανίδας, μονίμου κατοίκου Κύπρου, στην Επισκοπή Λεμεσού. Η παραπονούμενη ανέφερε πως της αφαιρέθηκαν κοσμήματα και χρήματα, η αξία των οποίων υπολογίζεται στις 45 χιλιάδες ευρώ.

Εξάλλου, την διάρρηξη της κατοικίας της το βράδυ της Πέμπτης, κατάγγειλε στην Αστυνομία 64χρονη ελληνοκύπρια, στον συνοικισμό Καψάλου στη Λεμεσό. Οι δράστες που μπήκαν στο σπίτι της, μεταξύ των ωρών 6 το απόγευμα και 9 το βράδυ, βρήκαν κι άρπαξαν τα κοσμήματά της, αξίας 5 χιλιάδων ευρώ καθώς και χίλια δολάρια.
 

Δειτε Επισης

Κατασχέθηκαν 80 κιλά κάνναβη και χιλιάδες ευρώ-Χειροπέδες σε 28χρονο (pics)
Ποσότητα καπνικών προϊόντων κατασχέθηκε στις Αγγλισίδες
Καθίζηση οδοστρώματος στον δρόμο Λεμεσού-Πλατρών λόγω διαρροής νερού
Έκαναν πίσω για τη διαμαρτυρία οι δεσμοφύλακες-Θα έχουν συνάντηση με Χαρτσιώτη
Δεν έβρισκαν το κινητό του «Κομμωτή» στις Φυλακές και τελικά... τους το υπέδειξε ο ίδιος-Τον κάλεσαν σε «συνάντηση»
Είχε διεθνές ένταλμα σύλληψης εναντίον του και πήγε στην πρεσβεία της χώρας του να βγάλει χαρτιά
Έφθασε στο αεροδρόμιο από τη Βηρυτό με ράβδο χρυσού μισού κιλού
Δεν πρόλαβε να αναλάβει ο Αρναούτης και έστησαν ήδη ηλεκτρονική απάτη με το όνομά του
Περισσότερες πράξεις για να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας ζήτησε ο Πρόεδρος από Αρναούτη και Σταύρου
Κατατέθηκαν νέα sms στο Συνοδικό από συνομιλίες με Ησαΐα-«Τα γράφω στα αρχι...ερατικά μου ενδύματα»