Οπαδοί της Μπιλμπάο συγγενείς του Πάρντο

Αφιέρωμα στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και δηλώσεις του ιδίου έκανε η ισπανική ιστοσελίδα mundodeportivo.com για τον τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ, Ούρκο Πάρντο, ενόψει των αναμετρήσεων των γαλαζοκιτρίνων με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.
 
Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στη θητεία του Ισπανού στον ΑΠΟΕΛ από το 2011, ενώ σημειώνεται και το πέρασμά του από την Μπαρτσελόνα «Μόνο ένας σοβαρός τραυματισμός τον εμπόδισε να παραμείνει στην καταλανική ομάδα» γράφει και συμπληρώνει: «Η συνάντηση με την Αθλέτικ έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Πάρντο καθώς σχεδόν όλη η οικογένειά του είναι οπαδοί της Αθλέτικ».
 
 
«Ναι, κατάγομαι από μία οικογένεια στην οποία είναι όλοι Αθλέτικ. Ο πατέρας μου είναι οπαδός και η θεία μου δεν χάνει αγώνα, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Ζει στο Μπιλμπάο. Είναι περίεργο για μένα τώρα που θα παίξω εναντίον τους αλλά είναι πολύ σημαντικό που θα είμαι κοντά στην οικογένειά μου» λέει ο Πάρντο.
 
Για τον προπονητή της Μπιλμπάο, Ερνέστο Βαλβέρδε, είπε: «Είμαι ευγνώμων στον Ερνέστο Βαλβέρδε γιατί μου έδωσε την ευκαιρία τότε να παίξω στον Ολυμπιακό. Είναι πολύ καλός προπονητής, κάνει τρομερή δουλειά και ταιριάζει απόλυτα στην Μπιλμπάο παίζοντας μόνο με παίκτες που κατάγονται από την πόλη».

 
Για το παιχνίδι: «Είναι πολύ σημαντικό για μας να επιβιώσουμε στο Σαν Μαμές προκειμένου να κριθεί η πρόκριση στην Λευκωσία όπου είμαστε πολύ δυνατοί».
 
Δείτε ΕΔΩ το αφιέρωμα