Ο νέος γκολκίπερ της ΑΕΚ τερμάτισε την καριέρα του… πριν 5 μήνες

Όπως ανακοίνωσε η ΑΕΚ, ο Χουάν Πάμπλο Κολίνας θα είναι ο αντικαταστάτης του Ρούμπεν Μίνιο ο οποίος μετά τον τραυματισμό του θα μείνει για εννέα μήνες εκτός δράσης.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας θα βρίσκεται ως αναπληρωματικός στο ρόστερ της ομάδας της Λάρνακας, μιας και ρόλο βασικού στη συνέχεια αναμένεται να έχει ο Αντώνης Γιωργαλλίδης.

Ο Χουάν Πάμπλο Κολίνας, ο οποίος είναι 38 ετών (02/09/1978), με την επανένταξή του στην ΑΕΚ επανέρχεται σε επαγγελματικό επίπεδο, μιας και το περασμένο καλοκαίρι είχε ανακοινώσει ότι κρεμάει τα γάντια του.

Η ΑΕΚ αποτελεί την δεύτερη ομάδα του Ισπανού εκτός της χώρας του καθώς στο παρελθόν έπαιξε και στην Μακάμπι Τελ Αβίβ του Ισραήλ. Επιπλέον έπαιξε, επίσης, σε Αλαβές, Νουμάνθια, Τενερίφη και Χιχόν.

Η ανάρτηση που είχε κάνει για την απόσυρσή του:
«Αυτά τα 16 χρόνια απολάμβανα ένα όνειρο. Νομίζω ότι είναι η καλύτερη σύνοψη της καριέρας μου ως επαγγελματίας. Έχω απολαύσει πράγματα που δεν μπορούσα καν να φανταστώ όταν ήμουν παιδί.

Όλα έχουν ένα τέλος, μπαίνει μία τελεία και κάνω άλμα για να αρχίσει να γράφετε μία νέα ιστορία. Μία νέα πορεία γεμάτη νέες προκλήσεις και όνειρα για να πετύχει.

Με κάθε ένα από τους ανθρώπους που έχω μοιραστεί στιγμές μαζί του όλα αυτά τα 16 χρόνια, οι σύλλογοι που μου έδωσαν την ευκαιρία να υπερασπιστώ την εστία τους, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την άνευ όρων υποστήριξής τους, όλους αυτούς τους φίλους που είναι η οικογένεια που δεν επιλέγεις.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τη σύντροφό μου που με συνόδευσε σε αυτό το ταξίδι και μου έδωσε το νούμερο 1 οπαδό μου, την κόρη μου».

 

Μετά την υπογραφή των συμβολαίων με την ΑΕΚ πόσταρε στο facebook το πιο κάτω μήνυμα:
«Στη ζωή υπάρχουν στιγμές τις οποίες δεν μπορείς να περιγράψεις, καλές και κακές, Σήμερα είχα μία καλή, επειδή μετά τις σκέψεις για την επαγγελματική καριέρα, η ΑΕΚ μου έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσω να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ ΑΕΚ Λάρνακας για την ευκαιρία. Ευχαριστώ ΑΕΚ που μου δίνεις άλλη μία ευκαιρία για να διασκεδάσω παίζοντας ποδόσφαιρο».