«Ο Ιβάν δεν πήγε με το κέφι του στο Ντουμπάι…»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν μπορούσε να λείψει από τις τοποθετήσεις του Γιάννου Ιωάννου στον εκπομπή του Super SportFM «Όλα Μάλε».
 
Όπως αποκάλυψε, ο Σέρβος τεχνικός δεν ήταν τόσο ζεστός για να συνεχίσει την καριέρα του στο Ντουμπάι. Ο Ιωάννου σημείωσε ότι ο ίδιος αποφάσισε να φύγει μετά που άκουσε οπαδό να του λέει: "πως καταντήσατε το ΑΠΟΕΛ", κάτι όμως που δεν το είπε στον Ιβάν.
 
«Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν πήγαινε με το κέφι του στο Ντουμπάι, απαιτούσε το τιμ μου, ενώ του είπαν μόνο γυμναστή. Ήταν ο τρόπος να του πουν όχι και εκείνοι του είπαν ναι», δήλωσε μεταξύ άλλων για την αποχώρηση του Σέρβου από τον ΑΠΟΕΛ.
 
Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στην προετοιμασία πριν από το παιχνίδι με την Κοπεγχάγη: «Στην Κοπεγχάγη χάσαμε 1-0 και μπαίνοντας στα αποδυτήρια η ομάδα έδειχνε πως ήταν όλα καλά. Τους φώναζε 9-10 λεπτά, ήταν εκτός εαυτού. Χάσαμε την ευκαιρία μας, δεν πιστεύατε στον εαυτό σας και ζούσαμε για εκείνο το παιχνίδι.
 
Μία εβδομάδα δεν μιλούσε καθόλου, τα άφησε όλα στους συνεργάτες του και αυτός τους έκανε μία καταπληκτική ομιλία στο ξενοδοχείο και μπήκαν στο γήπεδο σαν να ήταν να σκοτώσουν κάποιον».
 
 
 
Γκέραρντ ή Γιοβάνοβιτς:
«Με τον Ιβάν είχαμε καλή χημεία. Με τον Γκέραρντ ήταν διαφορετικό, ήταν πιο παλιάς σχολής. Είχαμε πολύ καλό τεχνικό τιμ και με τους δυο αλλά με τον Ιβάν έχουμε μια σχέση καταπληκτική. Με τον Γκέραρντ άρχισε η ανάκαμψη του ΑΠΟΕΛ και ήταν πολλά τα μεγάλα ονόματα τότε στην ομάδα, Μαλέκκος, Ουζουνίδης».
 
Για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς:
«Διαβάζει συνεχώς, επέκτεινε τις γνώσεις του. Έχει ένα σημαντικό στοιχείο με γνώμονα το γήπεδο. Αν κάτι δεν πάει καλά και το βλέπει το άλλαζε, δεν είχε εμμονές. Είχε εμπιστοσύνη στα άτομα που είχε δίπλα του, άκουγε την άποψη τους και είναι πλεονέκτημα το να μπορείς να ακούς. Ήταν τόσο καλή η δουλειά του».
 
«Ευτυχώς δεν με άφησε ο Ιβάν»
«Ήταν και θέμα δουλειάς που δεν συνέχισα στην προπονητική. Βγήκε απόφαση να μην κάνουμε δεύτερη δουλειά. Το σκέφτηκα να φύγω και ευτυχώς που δεν με άφησε ο Ιβάν να φύγω και έζησα το μεγάλο έπος του ΑΠΟΕΛ το οποίο δεν θα συμβεί ποτέ ξανά αν και το εύχομαι να γίνει. Αν το έχανα αυτό θα ένιωσα ότι έχασα ένα κομμάτι από την ζωή μου. Όταν πηγαίναμε πίσω το 2007 δεν περιμέναμε να φτάναμε ως εδώ».