Στην Κύπρο σήμερα ο Ταγιάνι

 
Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί σήμερα ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνη, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και θα προσφωνήσει τη Βουλή των Αντιπροσώπων, ενώ θα συμμετάσχει σε συζήτηση με Κύπριους νέους σχετικά με το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 
Ειδικότερα, στις 9.20 σήμερα το πρωί θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και στις 9.50 θα γίνουν δηλώσεις προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
 
Στις 10.20 θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Δημήτρη Συλλούρη και θα ακολουθήσουν στις 11.00 δηλώσεις προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
 
Στις 11.25 θα υπάρξει επίσημη προσφώνηση του Προέδρου Ταγιάνη προς Βουλή των Αντιπροσώπων. Στις 12.20 θα πραγματοποιήσει συζήτηση για το "Μέλλον της Ευρώπης" με Κύπριους νέους.
 
Στις 13.10 θα του παραθέσει επίσημο γεύμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Ενόψει της επίσημης επίσκεψής που θα πραγματοποιήσει στην Κύπρο, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου δήλωσε ότι η Κύπρος έχει να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο όσον αφορά τη σταθερότητα και την ασφάλεια στην Ανατολική Μεσόγειο.
 
Ανέφερε επίσης ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στέκεται δίπλα στην Κύπρο και τους πολίτες της στην προσπάθεια επίτευξης λύσης για επανένωση σύμφωνα με τις αξίες και τις αρχές στις οποίες εδράζεται η Ευρωπαϊκή Ένωση.
 
 
ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Εικόνες αποκάλυψης από την καταστροφική πυρκαγιά στην Τουρκία-Στάχτη έγιναν ολόκληρες περιοχές
Πρόταση νόμου για δημιουργία νέου ενιαίου επαγγελματικού συνταξιοδοτικού σχεδίου για αξιωματούχους
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στα Λατσιά ο 16χρονος Κύπρος (pic)
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα στα Κούκλια-Επιστρατεύτηκαν δύο πτητικά μέσα
Το Ισραήλ εντείνει βομβαρδισμούς στη Γάζα εν μέσω νέας προσπάθειας για εκεχειρία
Στελεχωμένοι οι 11 από 19 ναυαγοσωστικούς πύργους της Λάρνακας-Ποια τα κριτήρια πρόσληψης
«Δεν αντιτίθεται στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση»-Απαντά στον υπουργό Υγείας η ΠΑΣΥΚΙ
Το ξέπλυμα μέσω βαρυποινίτη, η απόδραση Κομμωτή, το τρίωρο podcast ισοβίτη και η... υποκρισία
Ενοχή για τους επτά προτείνει η Εισαγγελέας στην πρώτη δίκη για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
Συνάντηση με ΠτΔ για τις μόνιμες οργανικές θέσεις ζητούν οι εκπαιδευτικοί-Δεν αποκλείουν λήψη μέτρων