Βουτιά ο υδράργυρος-Δέκα βαθμούς κάτω η θερμοκρασία αύριο

 
Ψυχρή αέρια μάζα αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή, από αργά απόψε. Απόψε παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, ενώ αργότερα ίσως και καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να πέσει αργότερα χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι και τοπικά ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ αλλά στα προσήνεμα παράλια και ορεινά μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα, στα δυτικά και τα βόρεια, θα είναι μέχρι πολύ κυματώδης αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 14 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηματιστεί παγετός.
 
Αύριο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές ή και καταιγίδα. Στα ορεινά αναμένεται χιόνι ή χιονόνερο. Αργά το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ αλλά στα νοτιοδυτικά και στα προσήνεμα ορεινά μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Το απόγευμα θα καταστούν βορειοδυτικοί ως βόρειοι, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ αλλά τοπικά μέχρι πολύ  ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι κυματώδης αλλά, στα δυτικά και το βόρεια, το πρωί μέχρι πολύ κυματώδης. Η θερμοκρασία αύριο θα ανέλθει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Αύριο βράδυ ο καιρός θα καταστεί σύντομα κυρίως αίθριος, ενώ αρχικά δυνατό να σημειωθούν τοπικές βροχές, στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, μέτριοι και τοπικά ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, ενώ παροδικά στα προσήνεμα θα πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα νότια, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα είναι ταραγμένη και αρχικά, στα δυτικά και τα βόρεια, μέχρι κυματώδης.
 
Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη αλλά την Παρασκευή θα σημειώσει άνοδο. Το Σάββατο η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο και θα κυμανθεί γύρω στα κανονικά επίπεδα για την εποχή.
 
Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 2 το απόγευμα ήταν:  
 

Δειτε Επισης

Ξεκαθαρίζει για τις ανασκαφές σε λάθος σημεία η ΔΕΑ-«Ανακριβής ισχυρισμός»
Παραμένουν τα ίδια δεδομένα για τις οφειλές των Σωματείων-«Οι αποφάσεις δεν έχουν διαφοροποιηθεί»
ΒΙΝΤΕΟ: Τροχαίο ατύχημα με λεωφορείο που μετέφερε μαθητές στα κατεχόμενα-10 τραυματίες
ΒΙΝΤΕΟ: Καταιγίδες και χαλάζι σε διάφορες περιοχές- Καλεί τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί η Αστυνομία
Άτομα με αναπηρία γίνονται εμπνευστές και δημιουργοί σε μια υπέροχη συνάντηση με τον πολιτισμό και την ψηφιακή καινοτομία
Έκκληση βουλευτών προς Υπουργείο Παιδείας για άμεση εγκατάσταση κλιματιστικών σε χώρους εξετάσεων
Άνισο πεδίο ανταγωνισμού εις βάρος των ξενοδοχείων οι αυστηροί κανονισμοί με τα Airbnb
Α. Βαφεάδης: Σύντομα αρχίζουν έργα εκβάθυνσης μαρίνας Λάρνακας από την ανάδοχο εταιρεία
Στην Κύπρο το αμερικανικό αντιτορπιλλικό USS THE SULLIVANS (pic)
Πώς απαντά το Υφυπουργείο Πολιτισμού στην απαίτηση της οικογένειας του Stass Paraskos στη Λέμπα