Ποινική διώξη νεαρού για ληστεία με μαχαίρι στην Πάφο

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο την 20η Δεκεμβρίου του 2017, παραπέμφθηκε 25χρονος ομογενής, για τη ληστεία σε περίπτερο που διαπράχθηκε την 26η Νοεμβρίου του 2017 επί της οδού Αποστόλου Παύλου.
 
Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης και την καταγγελία που  έγινε στην Αστυνομία από γυναίκα υπάλληλο περιπτέρου, γύρω στις 01.15 της 26ης Νοεμβρίου, άγνωστος άνδρας, (είχε καλυμμένο το μισό του πρόσωπο με ύφασμα), εισήλθε εντός του περιπτέρου και υπό την απειλή μαχαιριού ζήτησε χρήματα.
 
Ο δράστης αφού κατάφερε και έκλεψε χρηματικό ποσό, τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Για την υπόθεση η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 25χρονου.
 
ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Η Παραδεισιώτου τελικά στη θέση Κωνσταντίνου για πειθαρχικές Κατσουνωτού-Δεν κατηγορήθηκε για κατάχρηση εξουσίας αλλά για ανάρμοστη συμπεριφορά
Απειλεί τις ΗΠΑ ο Χαμενεΐ«Καμία επιτυχία στις επιθέσεις, το πυρηνικό μας πρόγραμμα παραμένει άθικτο»
Η ψηλότερη ζήτηση σε ρεύμα καταγράφηκε την Πέμπτη-«Ενδεχομένως να υπάρξουν μέρες με οριακή επάρκεια»
Το μυστικό διπλωματικό σχέδιο Τραμπ για το Ιράν-Προσφέρει 30 δισ. για ειρηνικό πυρηνικό πρόγραμμα
Δριμύ κατηγορώ από δικηγόρο Τυχικού κατά Αρχιεπισκόπου-«Μειωτική στάση και λεκτική απειλή για καθαίρεση»
Καταζητείται ο 40χρονος Όμηρος για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες πράξεις (pic)
Συνελήφθη βαρυποινίτης και άλλοι τέσσερις για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες πράξεις-Καταζητείται άλλος ένας
Ξεκαθαρίζει η Κυβέρνηση για βίντεο με δήθεν συνομιλία του Προέδρου με δημοσιογράφο-«Είναι κατασκευασμένο με ΑΙ»
Συγκλονιστικό βίντεο-Η στιγμή που πυροσβέστης ανεβαίνει σε σκεπή φλεγόμενου σπιτιού στην Παλαιά Φώκαια
Η τοποθέτηση Μητσοτάκη για την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ-«Δεν έχω ενημερωθεί πλήρως για το περιεχόμενο της δικογραφίας»